ΚΑΒΑΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 29 Ιουνίου 2012
 • Views359

– Ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό σχήμα από την Καβάλα βρίσκεται μια ανάσα από μια σημαντική διάκριση και, πλέον, διεκδικεί την ψήφο μας.

Ο λόγος για τους Wormed Potatoes, ένα αγγλόφωνο alternative rock/pop συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2008 από 5 μαθητές του 3ου Λυκείου Καβάλας (4 αγόρια και ένα κορίτσι), οι οποίοι είναι πλέον φοιτητές. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι οι:

– Λάζαρος Βερτεούρης (2η κιθάρα, φωνητικά)
– Χριστίνα Γαβρά (ντραμς, φωνητικά)
– Ραφαήλ Ζιώρης (1η φωνή, πλήκτρα)
– Γιώργος Μπούμης (μπάσο)
– Σάββας Φιλιππίδης (1η κιθάρα, φωνητικά)

Στην πορεία ο Γιώργος Μπούμης και ο Σάββας Φιλιππίδης αποσύρθηκαν από το συγκρότημα, και την θέση τους έλαβαν οι Σταύρος Σκαρλάτος και Θανάσης Σαμαράς

Από τότε οι Wormed Potatoes έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες συμμετέχοντας σε φεστιβάλ (Anorak Festival, “Τα παιδία παίζει Rock” tour, Φεστιβάλ Φιλίππων, Artware Festival) , πανελλήνιους διαγωνισμούς (Schoolwave 2008 & 2009) καθώς και ανοίγοντας συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών όπως οι Βρετανοί Puressence, οι Ιταλοί 81db και οι Έλληνες Modrec, ενώ το πρώτο τους demo cd παρουσιάστηκε σε ένα special event στο Gnet Καβάλας.

Το επόμενο μεγάλο βήμα τους, ωστόσο, είναι η πρόκριση στον τελικό του διεθνούς τμήματος ενός διαγωνισμού για διασκευή τραγουδιού των Maroon 5. Συγκεκριμένα οι Wormed Potatoes, οι οποίοι ερμηνεύουν το Sunday Morning, αναμετριούνται στον τελικό με τους Shunno, ένα συγκρότημα επαγγελματιών τραγουδιστών από το Μπαγκλαντές (το οποίο έχει διασκευάσει το She will be loved).

Αξίζει, λοιπόν, τον κόπο να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών αυτών, ψηφίζοντάς τους. Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι πολύ απλή:

1) Μπείτε στον λογαριασμό σας στο facebook

2) Πληκτρολογήστε http://www.topblip.com/contest/bracket/104/3837/1

3) Εδώ μπορείτε είτε να πατήσετε το πλήκτρο Vote είτε να πατήσετε το Like του Facebook είτε μέσω Twitter (όπως και να έχει η ψήφος σας είναι έγκυρη).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ WORMED POTATOES!!!

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=X04X2rEaf34[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(1) Reader Comment

 1. 1) κάνετε login μέσω facebook και μετά κάνετε και
  2) vote και
  3) like και
  4) tweet
  όλα μετράνε!!!!!

  Κάνετε και τα τρία οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11