ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 08 Φεβρουαρίου 2013
  • Views262

Γενικά το σεξ όπου και να το κάνετε… σεξ θα παραμείνει! Θέλω να πω με αυτό πως έχει να κάνει με τους δυο σας, ή τους τρεις ή τους τέσσερις (εξαρτάται πως το προτιμάτε)… με τα εμπλεκόμενα άτομα. Όμως είναι κάποιες φορές που θέλετε να δώσετε και το διαφορετικό στοιχείο, που θα το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό! Εμείς λέμε να το δοκιμάσετε σε εξωτερικό χώρο της αρεσκείας σας… Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας… Μην «κωλώσετε»!

1. Το σεξ σε εξωτερικούς χώρους πάντα κρύβει τον κίνδυνο και το ρίσκο να σας δουν οι περαστικοί. Αυτό το κάνει να έχει σασπένς και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει (μαζί με κάτι άλλο) στα ύψη. Όταν τελειώσετε θα το έχετε απολαύσει διπλά!

2. Προσδίδει ένα αλλιώτικο σκηνικό. Ξεφεύγετε από τα ίδια και τα ίδια και μεταφέρεστε σε ένα άλλο τοπίο. Σκεφτείτε να το κάνετε στην άμμο δίπλα από την παραλία και να ακούτε και τα κύματα να σκάνε στην όχθη. Δε μπορώ να το κάνω πιο ρομαντικό για να σας πείσω! Μέχρι εδώ φτάνουν οι δυνάμεις μου!

3. Για εσάς που σας αρέσουν τα ομαδικά παιχνίδια στο σεξ, υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε δύο και να προστεθούν κι άλλοι στην παρέα σας. Είναι τύπου «είδα φως και μπήκα».

4. Δεν έχετε το άγχος να απαντήσετε στο δίλημμα «σπίτι σου ή σπίτι μου». Μοιράζετε την απόσταση κάπου στη μέση, είτε αυτό λέγεται πάρκινγκ μέσα στο αυτοκίνητο, είτε πάρκο, πίσω από κάνα θάμνο κλπ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments