ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 19 Μαΐου 2013
  • Views137

Για την οικονομική κρίση και τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος μίλησε ο Νίκος Γκάλης στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”, σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του.

Σε μια σπάνια τοποθέτησή του για την πολιτική ζωή της χώρας, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα κοινά, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν του είχαν γίνει διάφορες προτάσεις. “Είναι γνωστό ότι δεν μου ταιριάζει τέτοιος ρόλος – έτσι πιστεύω, τουλάχιστον. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει στη χώρα απ’ το πόστο που μπορεί. Εμένα το αντικείμενό μου ήταν το μπάσκετ. Εχω την άποψη μου για την πολιτική, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω επαγγελματίας σε κάτι που δεν μου ταιριάζει. Οποιος πληρώνεται για κάτι είναι επαγγελματίας, δεν είναι;”
Στην συνέχεια, τονίζει ότι υπάρχουν υπεύθυνοι πίσω από την άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα λέγοντας “προφανώς και φταίνε όσοι δεν κατάλαβαν που πηγαίνει η οικονομία της χώρας ή δεν πήραν το μήνυμα των καιρών. Είναι άδικο για τον απλό κόσμο να πληρώνει τα λάθη κάποιων πολιτικών”.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments