ΚΟΣΜΟΣ — 21 Μαρτίου 2013
  • Views163

Το γνωστό «κτήνος», όπως χαρακτηρίζουν τη μαύρη αστραφτερή Cadillac του προέδρου, έμεινε από κινητήρα (!) όταν ο οδηγός έκανε την υπέρτατη βλακεία, που δεν κάνει ούτε πρωτάρης οδηγός. Πήγε και το γέμισε με… diesel κίνησης αντί για βενζίνη!

Η λιμουζίνα εστάλη από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μετακίνησης του Ομπάμα, ωστόσο η βλάβη, η οποία συνέβη δύο ώρες πριν το Air Force One προσγειωθεί στο Ισραήλ, χάλασε τα πλάνα του προσωπικού του, το οποίο φρόντισε τελικά ο Αμερικανός πρόεδρος να μεταφερθεί με άλλη λιμουζίνα στην Ιερουσαλήμ. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το «κτήνος» δείχνει τις αδυναμίες του, καθώς πριν μερικούς μήνες είχε κολλήσει σε ράμπα την ώρα που αναχωρούσε από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Δουβλίνο.

Το συγκεκριμένο όχημα διαθέτει ενισχυμένα λάστιχα, κινητήρα βενζίνης 6,50 λίτρων, ζυγίζει 6,5 τόνους, έχει προστασία του αμαξώματος από ατσάλι, τιτάνιο και κεραμικό κράμα, το γυαλί έχει πάχος 13 εκατοστών, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης διαθέτει δική του παροχή οξυγόνου για τους επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός έχει στη διάθεσή του σύστημα κάμερας που του επιτρέπει να οδηγεί με ασφάλεια μέσα από καπνό και σε νυχτερινές ώρες χωρίς να υπάρχει φωτισμός.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments