ΚΟΣΜΟΣ — 29 Ιανουαρίου 2013
  • Views488

Και μετά το σεξ τι; Διαβάστε τις δημοφιλέστερες συνήθειες των ζευγαριών μετά τον… αγώνα

1. Μπάνιο: Ένα μπάνιο μετά το σεξ είναι must. Τόση ώρα ήσουν σε υπερένταση και εχεις ιδρώσει, το καλύτερο για χαλάρωση είναι ένα γρήγορο ντους. Μάλιστα πολλά ζευγάρια μπαίνουν μαζί στη ντουζιέρα…

2. Φαγητό: Μετά από τόσο κόπο και απώλεια θερμίδων πρέπει κάπως να αναπληρώσεις το χαμένο έδαφος. Πολλοί τρώνε κάτι γλυκό ή κάτι πρόχειρο, ό,τι υπάρχει στο ψυγείο δηλαδή. Ωστόσο αν θέλεις να μείνεις στο κρεβάτι, το παγωτό είναι σίγουρα μια καλή λύση!

3. Βγαίνεις έξω: Όλοι λένε ότι μετά το σεξ το πρόσωπο λάμπει! Τι καλύτερο από το να βγειτε μια βόλτα αν η ώρα σας το επιτρέπει και να πάτε για ένα ποτό σε ένα κοντινό μπαρ.

4. Ταινία: Πολλά ζευγάρια το κάνουν στον καναπέ την ώρα που παίζει ήδη κάποια ταινία. Σε περίπτωση που το κάνατε στη κρεβατοκάμαρα και μετά το σεξ σας έχει πιάσει αυπνοία το DVD είναι μια καλή λύση για να χαλαρώσετε.

5 Κουβέντα: Μπορεί όταν τελειώνει το σεξ μερικοί άντρες να γυρίζουν πλευρό, αλλά αυτό δεν είναι και ο,τι καλύτερο… Πολλά ζευγάρια συζητούν για τη σχέση τους, σχολιάζουν τι έκαναν στο κρεβάτι πριν λίγο ή πιάνουν μια χαλαρή κουβέντα.

6. Τσιγάρο: Οι καπνιστές περιμένουν πως και πως εκείνη τη στιγμή. Μπορεί για αρκετή ώρα να είχαν το μυαλό τους αλλού, όμως μετά το σεξ είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που κάνουν αφού πολλές φορές το πακέτο τους περιμένει στο κομοδίνο.

7. Ύπνος: Είναι αλήθεια πως το σεξ σε “εξοντώνει”, ειδικά αν είναι έντονο! Πριν κοιμηθείτε όμως δώστε ένα φιλί, μην πέσετε ξεροί κατευθείαν.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments