ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ — 29 Απριλίου 2013
  • Views155

1η ερώτηση:
Αν γνωρίζατε μια γυναίκα που ήταν έγκυος και είχε… ήδη 8 παιδιά, 3 εκ των οποίων ήταν κουφά, 2 τυφλά, ένα διανοητικά καθυστερημένο και η ίδια είχε σύφιλη, θα τη συμβουλεύατε να κάνει έκτρωση;

Διαβάστε την επόμενη ερώτηση, στη συνέχεια θα δείτε την απάντηση.

2η ερώτηση:
Είναι καιρός να εκλέξετε το νέο πλανητάρχη, και η δική σας ψήφος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε τα προφίλ των τριών υποψηφίων.
Υποψήφιος Α Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς, και συμβουλεύεται αστρολόγους. Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα.
Υποψήφιος Β Τον έδιωξαν από το πολιτικό του γραφείο δυο φορές Ξυπνάει το μεσημέρι Έκανε χρήση οπίου στο πανεπιστήμιο και πίνει μισό μπουκάλι ουίσκι κάθε βράδυ.
Υποψήφιος Γ Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο. Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπίρα μια στο τόσο και ποτέ δεν απάτησε τη γυναίκα του. Ποιόν θα ψηφίζατε;
Αποφασίστε πρώτα, χωρίς να δείτε τις απαντήσεις.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :Ο υποψήφιος Α είναι ο Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ. Ο υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ. Ο υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Μήπως τελικά η επιλογή σας δεν ήταν σωστή; Επίσης, η απάντηση στην ερώτηση της έκτρωσης… Αν απαντήσατε ναι, τότε μόλις «σκοτώσατε» τον Μπετόβεν!!!!!!

Print Friendly

Καταστάσεις made in India!

Καταστάσεις made in India!

Αύγουστος 03, 2016

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments