ΚΟΣΜΟΣ — 07 Φεβρουαρίου 2013
  • Views159

Ονειρευόσασταν από πάντα να αποσυρθείτε σε ένα ερημικό νησί και να απολαύσετε τη ζωή σας στη φύση; Εντάξει μπορεί να μην είναι στις Κυκλάδες, όμως προσφέρει αμοιβή 20.373 στερλινών!

Για κάποιους ίσως είναι η ιδανική δουλειά! Να γίνουν «μάνατζερ» ενός πανέμορφου και ακατοίκητου νησιού στη Σκοτία.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα ζήσει σε ένα γραφικό εξοχικό δίπλα σε ένα μεσαιωνικό μοναστήρι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

St Colm's Abbey on the small island Inchcolm in the Firth of Forth opposite Edinburgh in Scotland as seen from the pier.

Εντάξει, δε θα είναι εντελώς μόνος καθώς υπάρχει ακόμη ένα άτομο προσωπικό, με τον οποίο θα μοιράζεται το σπίτι από το Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο κάθε χρόνο.

sc3

Το μοναδικό μαγαζί που υπάρχει στο Inchcolm είναι ένα μαγαζί με είδη δώρων στη Μονή.
Εκπρόσωπος του ιστορικού μνημείου ανέφερε ότι ο μάνατζερ θα πρέπει να φέρει φαγητό μαζί του και να προγραμματίζει τα γεύματά του. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει μπάνιο με ζεστό νερό, πλυντήριο ρούχων και ηλεκτρικές συσκευές.

sc4

Οι δύο κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να αγοράζουν πόσιμο νερό και τρόφιμα από την ενδοχώρα. Βέβαια, η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι και πάρα πολύ καλή… αλλά η επαφή με τη φύση ίσως αντισταθμίσει την έλλειψη!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και δε θα είστε και τόσο μόνοι… Κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί περίπου 20.000 τουρίστες, ενώ διοργανώνονται και γάμοι στα ερείπια του μοναστηριού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο τελευταίος μάνατζερ έμεινε στο πόστο του δύο χρόνια.

Inchcolm Island and Abbey Firth of Forth, Scotland

Μαγευτικό..δε συμφωνείτε;

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments