ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 15 Μαρτίου 2013
  • Views146

Από το αυτόφωρο δικάστηκε ο 74χρονος εκδότης Κώστας Καββαθάς ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Κορωπί για χρέη ύψους 11 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο.

Όπως δήλωσε ο εκδότης του περιοδικού «4 Τροχοί» το δικαστήριο αναγνώρισε ότι το χρέος ύψους 11.163.740,59 ευρώ δεν ήταν δικής του ευθύνης.

«Αθωώθηκα πριν από μια ώρα (σ.σ: λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ) από το δικαστήριο. Με έπιασαν χθες το βράδυ στο Κορωπί στο σπίτι μου. Τα χρέη δεν είναι δικά μου, εγώ στην εταιρεία που τα έχει δημιουργήσει είχα μόνο το όνομά μου, δεν έχω την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης», δήλωσε ο Κώστας Καββαθάς στο newpost.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδοτικός όμιλος «Τεχνικές Εκδόσεις» από τον οποίο εκδίδεται και το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου «4 Τροχοί» και στον οποίο ο Κώστας Καβαθάς και η σύζυγός του διατηρούν ένα ποσοστό μετοχών περί του 33%, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Βασικός μέτοχος είναι ο Αντώνης Λυμπέρης.

Με τη θεωρία του ντόμινο τα χρέη επεκτάθηκαν σε όλες τις επιχειρήσεις συμφερόντων Λυμπέρη, όπως και στις «Τεχνικές Εκδόσεις», εταιρεία η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Πηγη: ifemerida.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments