LIFESTYLE — 26 Απριλίου 2013
  • Views205

Συγκεκριμένα οΣταμάτης Κραουνάκης, εκτόξευσε τα πυρά του και τις διαμαρτυρίες του μέσω τηςπροσωπικής σελίδας του στο Facebook γράφοντας:

«Ξέρασαν οισοβαροφάνειες κι ενοχλήθηκαν από την τζάμπο Στανίση. Ρε ουστ από ‘κει βλαμμένα.Δουλειά δεν είχατε βγήκατε να προστατέψετε το κοινό γούστο. Έχετε φάει στη μάπαστρουμφάκια. Έχετε σούρει τα μωρά σας στο στο ό,τι να ‘ναι. Έχουν μεγαλώσει ταπαιδιά σας μικρόμισθες Φιλιπιννέζες και βγήκατε να ενοχληθειίτε. Τσιράκια τηςαντίδρασης.

Πάθατε αναφυλαξίακαλού γούστου, πιτυρίδες και τερηδόνες. Περαντζάδες λιγούρια του mall. Ζήτουλες μιας διαφήμισης για ναεπιβιώσετε. Σούργελα δαιμονισμένα, ημιμαθή τση Φιλοθέης, πτυχία του τρεις κιεξήντα. Άστε κάτω τη Στανίση, μη σας πάρει ο διάολος για πάντα. Τζουτζεδες καικανκάγιες. Κολλεγιά της συμφορας. Άκαβλα σεσημασμένα σας πείραξε η Στανίση!

Μας τα πρήξατε.Δημοσιογραφάκια της ιντερνετιάς, δωρεάν και όξω απ την πόρτα. Πενάκια τουπληκτρολογίου του γκρήγκλις και της αγραμματοσύνης. Μας τα πρήξατε κοινώς.Αντέστε ρε ξεκουμπιστείτε και βγάλτε το μαύρο σκασμό πια!

Καίγεται τοαπώτατον και βγήκατε να υπερασπιστείτε το ελληνικό Πάσχα. Που δεν έχετε σώσεινα καταλάβετε τι σημαίνει γιορτή στον αιώνα τον άπαντα, τζαμπατζήδες τηςΜυκόνου. Αγοραία σιχάματα πια, σας βαρέθηκε η ψυχή μου

Και στο φινάλε ταβάζετε και με τον τελευταίο διαφημιζόμενο που σας δίνει ψωμί ζώα όρθια. Και γιανα ‘ρθουμε και στο ζουμί, οι διαφημίσεις του τζάμπο γενικα έχουν πάρα πολύχιούμορ και κάνουν θραύση. Μεγαλώσατε όλοι με καμποσάρ και καβαλινα, σούργελατης Φιλοθέης και του Κοκκιναρά, χαπατα του Ψυχικού. Αγράμματα.

Σας πείραξε ηΣτανίση. Κατ’ αρχήν από τη σκασίλα σας, τριπλασιάσατε την δύναμη τηςδιαφήμισης. Την προσέξαμε όλοι ακόμα πιο πολύ. Κυνηγάμε να την ακούσουμε. Καιτι θέλετε ρε και μιλάτε; Ποιος σας έβαλε αστυνομία του γούστου; Ποιος σαςδιόρισε να προφυλάξετε ποιον; Λαϊκάντζες του μπότοξ και της ακαπνιάς. Άντεγιατί σας χρειάζεται πολύ τζάμπο τελικά για να πάτε για πάντα στον κόρακα

Μπλοκγκάρια τουκερατα. Με συγχύσατε πάλι. Διαβάζω, ακούω όλα τα φλούφλια κι όλες τις κυράτσεςπου ενοχλήθηκαν. Ημιαμόρφωτα ζαβά. Άντε σκάστε γιατί αρκετή ζημιά κάνετε καιπου υπάρχετε. Ξαφνικά πάθαμε κρίση καλού γούστου. Δεν έχετε διαβάσει έναβιβλίο, δεν έχετε δει μια ταινία.

Ζητιανεύετε ένακαμπεράκι και καμιά κολωνίτσα. Σινιέ. Και σας πείραξε η Στανίση στα τζάμπο. Ηιέρεια σας πείραξε, ρε ούφα μεταλλαγμένα. Ορθιάδες του Κολωνακίου. Ερημωμένακαι ακατοίκητα. Βγήκατε να κρίνετε και να σώσετε την ελληνική οικογένεια και ταψώνια της. Άντε ρε να χαθείτε και να χάνεστε πια.

Άστε πια τηνΕλλάδα ήσυχη να είναι όσο βλάχα θέλει. Άστε. Βγήκε κι η Αρβελέρ να μας πει ότιάκουσε τι; Ότι τον Σεπτέμβριο δεν θα ‘χουμε κράτος. Ότι κάποιος της το είπε.Σοβαρά μιλάτε κυρία Αρβελέρ μου; Σιγά και τρομάξαμε. Ποιος σας το κάρφωσε;Πόσους γνωστούς έχετε στους παλιανθρώπους; Για πείτε μας. Άντε γιατί δεν θα μουανεβάσετε τα ζάχαρα, τζάμπα κι άδικα.

Στανίση ρε καιξερό ψωμί. Τίποτα! Σσσστ το σκασμόνε. Παρδαλά κατσικάκια. Πρρρρρρ ρε.Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Τι θα καταπατήσετε και τα μοναστήρια, τα ξωκλήσια…Μέχρι που θα μπείτε; Τι θα αρπάξετε.

Τριτη 23 κανονικατου Αγίου Γεωργίου, αλλά είναι κινητή, πάει μετά το Πάσχα. Όλα πιο μετά φέτος,όλοι στα τζάμπο ρε. Όλοι μπεστ οφ Στανίση ρε. Μυστικέ μου ερωτα ρε! Και φανερέμου άμα λάχει. Έτσι για να σκάσετε, να φάτε τα λυσσακά σας. Μας τα πρήξατε πια.Ζουράρις, πού είστε; Για δε μιλάτε; Aλαλαλλαλια, χαι χαι χαι.

Γεια σουΚατερινάρα μου με τα γκωτιέ σου και την τρίπατη τραβεστογόβα σου! Γεια σουβλάχα μου, θεά αδυσώπητη. Γεια σου νούμερο ένα τση λαϊκής ψυχής. Όρμα στηδιαφήμιση. Σκάνε που δεν την πήρανε οι ανορεξικές πιαρατζούδες των πάλαι ποτέομίλων και τώρα παρατρεχάμενες των οιωνδήποτε.

Φύγετε ρε απ τοκαντράν. Κάντε πέρα, σα πέρα ρε. Εχεχε. Τραβάτε στη στέγη ρε. Και μετά ολουρμούστο τσάο για καμμιά πίτσα λιγούρια. Και μετά στο Γιαννιά ρε».

Print Friendly

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Οκτώβριος 23, 2016
Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Οκτώβριος 16, 2016
Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Οκτώβριος 15, 2016
Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Οκτώβριος 12, 2016

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments