ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 19 Μαΐου 2013
  • Views148

Ανοικτή επιστολή-απάντηση στον καθηγητή Βέλτσο απευθύνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή ένα άρθρο του πρώτο στο “Βήμα της Κυριακής”.Μεταξύ άλλων ο πρώην “πράσινος” γραμματέας επισημαίνει τα εξής:

Προς:καθηγητή κ.Βέλτσο…….”Κύριε Βελτσο,

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ .

Κύριε Βέλτσο αν κάτι ΑΛΛΑΞΕΙ ,στην Ελλάδα ,σύμφωνα με το άρθρο σας στο ´´Βήμα της Κυριακής ´´,θα ΑΛΛΑΞΕΙ ,όχι βέβαια μετα απο τραγωδία που ήδη την βιώνουμε ,αλλα μετα την απόρριψη και την αποτίναξη ,απο τους εαυτούς σας,ως φερομένων πνευματικών ανθρώπων του τόπου ,

Της κριτικής των πολλών ταχυτήτων και της επιλεκτικης ευαισθησίας ,ανάλογα σε ποιο τραπέζι εστιάζεστε……..

Να τα λέτε δηλαδή κύριε καθηγητα όλα ,όχι μόνο ότι σας βολεύει !!!!!!!!!!!!!!!!!,η δεν σας αρέσει .

Πολλοί απλοί άνθρωποι της ανάγκης και της αγωνίας κύριε βελτσο ,είναι και ποιο ευαίσθητοι και ποιο καλλιεργημενοι πνευματικά .

Και βεβαίως το ερωτηματικό για πνευματικούς ανθρώπους σαν εσας ,δεν είναι σε ποιους επιτίθενται κατα καιρούς αλλα ποιους καλύπτουν σε μόνιμη βάση.

Κύριε καθηγητα βελτσο ,της καλοπέρασης και της υψηλής κοινωνίας ,οι καρχιμάκηδες και οι ξυνίδηδες ,προήλθαν απο οικογένειες των συγκρούσεων ,του αγώνα και του αίματος ,για να παει ο τόπος μπροστά ,και όχι απο γονιδια των ΣΑΛΟΝΙΩΝ ,των χόμπι ,και των κατα παραγγελία αρθογράφων!!!!!!!

Η Ελλάδα θα ΑΛΛΑΞΕΙ κύριε καθηγητα όταν πάρει χαμπάρι τις ιδιοτελειες κάποιων ολίγων σαν και σας ,αλλα και την ευαισθησία των πολλαπλών ταχυτήτων που εκφράζετε, ανάλογα με ποιους συναγελαζεστε,στα σαλόνια που συχναζετε………..

Και ο νοών νοειτω……

Κύριε καθηγητα να μου επιτρέψετε να σας παρακαλέσω να επαναλαβετε στον καθρέπτη σας την τουρκική παροιμία που αναφέρατε στο ´´Βήμα ´´ 4/11/2012.

Το γαιδούρι στο παζάρι το κλανει το άλογο …….

Ξέρετε εσείς γιατί ………
Μιχάλης Καρχιμάκης”

 

Πηγή: parapolitika.gr

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments