ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 16 Μαρτίου 2013
  • Views210

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για το θέμα Γκαρσία ξεκαθάρισε πως «υπάρχουν κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί» και επί της ουσίας στηρίζει τον Γιώργο Δώνη και τις επιλογές του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Δεδομένων των αναφορών στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον Pablo Garcia και μολονότι τίποτα απ’ όσα φημολογούνται δεν έλαβαν χώρα στη σημερινή προπόνηση, η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει ότι: Στους νέους δρόμους που ανοίγει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου. Υπάρχουν αρχές και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί και αποδεκτοί απ’ όλους όσους συμμετέχουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον Pablo Garcia και την προσφορά του και για αυτό ξεπεράσαμε τη συνηθισμένη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.

Ο ιδιοκτήτης και η ΠΑΕ εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της ομάδας διαχειρίζεται το υπάρχον υλικό και περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δουλειά του. Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για εμάς να πρέπει έστω για λίγο να στρέψουμε την προσοχή μας από αυτό που θα έπρεπε να είναι ο κοινός στόχος Διοίκησης, Ομάδας και Φιλάθλων, που δεν είναι άλλο από ακόμη μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής. ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.».

Την ίδια στιγμή ο Ουρουγουανός έχει αποφασίσει να λύσει άμεση τη συνεργασία του με την ομάδα ενώ οι οπαδοί, που λατρεύουν τον Γκαρσία, είναι υπέρ του αλλά πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει λόγικα θα είναι όλα καλά αλλά αν το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό τότε θεωρείται βέβαιο πως ο κόσμος θα στραφεί εναντίον του Γιώργου Δώνη.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments