ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 03 Οκτωβρίου 2012
  • Views477

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=I13rzqs1-TE[/tube]

Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει από την απόφαση του Δήμου Καβάλας να αναθέσει σε εταιρία παραγωγής των Αθηνών την δημιουργία ενός dvd για την τουριστική προβολή της Καβάλας εν πρώτοις αλλά και του υπόλοιπου νομού καβάλας δευτερευόντως. Το ύψος της δαπάνης που θα εκταμιευτεί αγγίζει τα 25 χιλιάδες ευρώ με το ΦΠΑ ποσό που σύσσωμη η κοινωνία της πόλης θεωρεί υπερβολικό για τη σημερινή εποχή και δεδομένου ότι οι κοινωνικές παροχές του δήμου ελαττώνονται. Τρία άλλωστε ήταν τα σημεία αντίδρασης της αντιπολίτευσης για το θέμα. Γιατί δόθηκε η δημιουργία του σε γραφείο της Αθήνας, γιατί δε χρησιμοποιείται το αντίστοιχο dvd που είχε κάνει η τότε Νομαρχία το 2009 και γιατί το κόστος ξέφυγε τόσο πολύ.

Δριμεία κριτική ασκεί και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θόδωρος Καλλιοντζής στην διοίκηση της Δημωφέλειας για αυτήν την επιλογή.
Τέλος απαράδεκτο θεωρούν οι πολίτες το γεγονός να ξοδεύονται 25 χιλιάδες ευρώ από το δήμο καβάλας για τη παραγωγή ενός dvd όταν η κοινωνία μαστίζεται από τη φτώχεια και την ανέχεια.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments