ΚΑΒΑΛΑ — 21 Μαΐου 2013
  • Views492

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το  Wood water wild festival που διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Παλαιάς Καβάλας, από 1 έως 2 Ιουνίου, στο πανέμορφο περιβαλλοντικό μονοπάτι Παλαιάς Καβάλας. Περισσότεροι από 20 φορείς, σύλλογοι και ομάδες συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ, ενώ οι δράσεις που διοργανώνονται στον αναμορφωμένο χώρο του Νερόμυλου ξεπερνούν τις 25. Η  προσέλευση του κόσμου αναμένεται φέτος να είναι πολύ μεγάλη, ενώ είναι βέβαιο ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα ξεπεράσει το περυσινό ρεκόρ των 6.000 ατόμων.

Αυξημένο είναι επίσης το ενδιαφέρον αθλητών από όλη την Ελλάδα για να συμμετέχουν στους δύο σημαντικούς αγώνες που διοργανώνονται στα πλαίσια του φεστιβάλ, ενός ορεινού αγώνα  19,5 χιλ. με την ονομασία  «δρόμος του νερού» και ενός ποδηλατικού  27 χιλ. με την ονομασία  «σκαπτή ύλη mtb”, ενώ οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 200.

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία που θα γίνει το βράδυ 1 Ιουνίου στο Νερόμυλο Παλιάς Καβάλας, με τους ΕΚΜΕΚ, και τους ΚOZA MOSTRA στην πρώτη live εμφάνιση τους στην Ελλάδα μετά την μεγάλη τους επιτυχία στη Σουηδία.

Το πρόγραμμα του 5ου Wood water wild festival έχει ως εξής:

5o wood water wild festival

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments