ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 17 Μαρτίου 2013
  • Views160

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=tZ3WOe-yBXg[/tube]

Συνελήφθησαν, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ημεδαποί, ηλικίας 18, 19 και 16 ετών, διότι μαζί με έναν ακόμη 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται, αφαίρεσαν από την τσάντα 28χρονης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 50ευρώ χωρίς να γίνουν αρχικά αντιληπτοί.

Ένας 33χρονος από το Νεοχώρι συνελήφθη, επ αυτοφόρω, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης την ώρα που έκλεβε πετρέλαιο από ρεζερβουάρ οχήματος στο Δαφνώνα Ξάνθης, το βράδυ της Πέμπτης από άνδρες της Αστυνομίας Σταυρούπολης.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο, τέσσερα (4) κενά πλαστικά δοχεία και ένα (1) λάστιχο. Το αφαιρεθέν πετρέλαιο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σύλληψη, εξετάζεται η περίπτωση 33χρονος να εμπλέκεται και σε άλλες 7 περιπτώσεις κλοπών καυσίμων από δημοτικά οχήματα που έχουν καταγγελθεί στην περιοχή.

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη από αστυνομικούς, δύο άνδρες (54 και 40 ετών) και δύο γυναίκες (53 και 33 ετών), κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα (ίντερνετ καφέ), συνέλαβαν την 33χρονη ιδιοκτήτρια του, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι (Φρουτάκια), επιτρέποντας στους άλλους τρεις δράστες τη διενέργεια του παραπάνω παιχνιδιού.
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments