ΚΑΒΑΛΑ — 25 Φεβρουαρίου 2013
  • Views143

Το Επιμελητήριο  Καβάλας, μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συμμετέχουν φέτος στην  22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού DETROP και στην 4η Διεθνή Έκθεση Οίνου OENOS, που πραγματοποιούνται από την HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 7-10 Μαρτίου 2013.Η DETROP είναι η μοναδική ελληνική έκθεση του είδους της και αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων-ποτών.H DETROP, αξιοποιώντας τα παραπάνω δεδομένα, παρέχει την καταλληλότερη πλατφόρμα στις επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες αύξησης της εξωστρέφειας τους μέσω της πραγματοποίησης συναντήσεων με επιλεγμένους ξένους εμπορικούς επισκέπτες.

Παράλληλα η DETROP φέρνει σε επαφή τη βιομηχανία τροφίμων-ποτών και με εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλη τη χώρα με στόχο την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών και τη σύναψη νέων.

Σας καλούμε λοιπόν, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την  Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 (η ημερομηνία είναι δεσμευτική για να καταχωρηθεί η εταιρεία σας στον κατάλογο εκθετών) ενώ τα προϊόντα σας θα πρέπει να παραδοθούν στο Επιμελητήριο μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013.

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν την έκθεση των προϊόντων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασικός εξοπλισμός περιπτέρου, μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κα Ο. Καζιάνη (εσωτ. 2).

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments