ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 07 Ιουλίου 2012
  • Views214

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=WuM2jAPpsvI[/tube]

Αντί να μειώνονται τα περιστατικά πνιγμών στς παραλίες της Καβάλας, ολοένα και αυξάνονται, καταδεικνύοντας με τον πλέον οδυνηρό τρόπο τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην φύλαξη των παραλιών και την προστασία των λουομένων (ακόμα και στις οργανωμένες παραλίες, πολλώ δε μάλλον στις μη οργανωμένες) αλλά και τον ελαφρώς ανεύθυνο (πολλές φορές) τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι, ιδίως ηλικιωμένοι, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του πνιγμού.

Μετά τα περιστατικά με την 90χρονη που ανασύρθηκε νεκρή από την παραλία του περιγιαλίου προ μηνός και τον 82χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία της καλαμίτσας προ ημερών, η χθεσινή ημέρα ήταν μοιραία για άλλους 2 λουομένους.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ» Καβάλας, ένας 80χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πνιγμό. Λίγες ώρες αργότερα, ένας άλλος άνδρας, ηλικίας 62 χρονών ανασύρθηκε Χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΝΑΓΙΑΣ» Καβάλας.Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., λόγω του απόκρημνου της ακτής στο λιμάνι της Καβάλας και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Και για τα 2 περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments