ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 11 Δεκεμβρίου 2012
  • Views199

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=VcoySZklxPg&list=UU_E3ROtebnZXH708dOeBgDQ&index=4[/tube]

Πλούσια δράση είχε ένας 44χρονος στη Θάσο ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα διέπραττε διαρρήξεις ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει πάνω από 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα!
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δεκαέξι (16) περιπτώσεις διαρρήξεων και έντεκα (11) απόπειρες σε καταστήματα και οικίες, καθώς και πέντε (5) κλοπές δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή της Θάσου.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 44χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές, καθώς και άλλων τεσσάρων (4) ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 26 και 32 ετών και δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 35 και 74 ετών.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2012 έως και 23-11-2012 διέρρηξε δεκατρία (13) καταστήματα – εταιρίες, δύο (2) σπίτια και ένα (1) σχολείο, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλα δέκα (10) καταστήματα – εταιρίες και μία (1) οικία, στην ευρύτερη περιοχή της Θάσου.
Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, αφαίρεσε συνολικά:
 – Το χρηματικό ποσό των 3.450 ευρώ
– Δώδεκα (12) ηλεκτρονικές συσκευές
– Μία (1) ηλεκτρική συσκευή
– Χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ περίπου
– Διάφορα προσωπικά έγγραφα
– Διάφορα είδη τροφίμων και άλλα αναλώσιμα προϊόντα
Η δράση του όμως δε σταμάτησε εκεί αφού από την προανάκριση προέκυψε ότι, αφαίρεσε και πέντε (5) δίκυκλα, τα οποία χρησιμοποίησε για τη διάπραξη των διαρρήξεων, ενώ μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα διέθεσε στους άλλους τέσσερις (4) δράστες. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των πέντε δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, χρυσαφικών – κοσμημάτων, χρυσές λίρες, το χρηματικό ποσό των 55.630 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments