Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

14ο Εαρινό Ράλι ΛΕΚΑΜ Λιμνών | Επιστροφή στην Καβάλα…

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Στην Καβάλα επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ) στο πλαίσιο του 14ου Εαρινού ΛΕΚΑΜ – Ράλι Λιμνών. Μετά την επίσκεψη του Νοεμβρίου όπου στο πλαίσιο του Χειμερινού Ράλι, αλλά και παλαιότερα στη Θάσο, οι οδηγοί των κλασικών αυτοκινήτων της Θεσσαλονίκης που κάθε χρόνο εξορμούν και σε διαφορετικούς τόπους κυρίως της Βόρειας Ελλάδος, θα ξεκινήσουν από την πλατεία Δημαρχείου το πρωί του Σαββάτου 17 του μηνός και μέσω Λαγκαδά, Ρεντίνας, Ασπροβάλτας, Οφρυνίου και Ν. Περάμου θα τερματίσουν το απόγευμα στην Παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας.

Εκεί οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά έως το απόγευμα της Κυριακής οπότε και προγραμματίζεται η έναρξη της επιστροφή τους. Σύμφωνα με τους διοργανωτές στο 14ο Εαρινό Ράλι θα συμμετέχουν περίπου κλασικά 50 αυτοκίνητα και η διαμονή των πληρωμάτων θα γίνει στο ξενοδοχείο «Galaxy».

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στον αγώνα

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος πληρώματα με κλασσικά αυτοκίνητα που φέρουν Κρατικές πινακίδες. Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με κάρτα FIVA η FIA για τα οχήματα με πινακίδες ΕΛΠΑ. Τα αυτοκίνητα με πινακίδες ΕΟΕΕ πρέπει να φέρουν κάρτα FIVA η πριν την εκκίνηση ο κάτοχος να υποβάλλει αίτηση έκδοσης κάρτας FIVA στη γραμματεία της ΛΕΚΑΜ με παράβολο 60 Euro. Επίσης πρέπει υποχρεωτικά να είναι ασφαλισμένα και οι οδηγοί να φέρουν μαζί τους άδεια οδήγησης σε ισχύ και κάρτα FIVA. Τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν ζώνες ασφάλειας -πυροσβεστήρα -τρίγωνο ασφάλειας και φαρμακείο. Το παράβολο της συμμετοχής για πλήρωμα 2 ατόμων είναι 150 Euro, που περιλαμβάνει, διαμονη σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, την επιπλέον ασφάλιση του αυτοκίνητου, την ασφάλιση της οργάνωσης, τους αγωνιστικούς αριθμούς και τις αφίσες του αγώνα, τα έπαθλα, τα έξοδα εγγραφής του αγώνα, τα οδοιπορικά των κριτών και τέλος το γεύμα της απονομής…

Συνεχίστε να διαβάζετε
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + thirteen =

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Το «τέλος» που βάζει ο τελικός …

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Ξεχάστε ότι ξέρατε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσή μετά τον αποψινό τελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ.

Η μεταρρύθμιση που θα γίνει στο Champions League από τη σεζόν 2018-2019, δεν θα επηρεάσει μόνο το σύστημα διεξαγωγής και τον ανταγωνισμό, αλλά και τις ώρες έναρξης των αγώνων της μεγαλύτερης διοργάνωσης στην Ευρώπη. Έτσι λοιπόν, το Champions League θα εγκαταλείψει την ιστορική ώρα έναρξης 21:45 ωρών (εκτός από μερικά παιχνίδια που παίζονται στη Ρωσία, το Καζακστάν και την Τουρκία) και να υιοθετήσει νέες ώρες: τα παιχνίδια την Τρίτη και την Τετάρτη στις 20:00 και 22:00.

Αυτό έχει ως στόχο την αύξηση των εσόδων μέσω μάρκετινγκ και την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τα οποία θα δημοπρατηθούν το επόμενο φθινόπωρο για την τριετία 2018-2021. Έτσι δύο ομάδες από την ίδια χώρα δεν θα παίζουν ποτέ την ίδια ώρα. Βέβαια για να επιτευχθεί αυτό, οι κληρώσεις για τη φάση των ομίλων θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερους περιορισμούς.

Συνεχίστε να διαβάζετε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρασε η νέα ποινή για τη μη αδειοδότηση, καταψήφισε ο Γραμμένος, διαφώνησε η FIFA!

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίασή της την Παρασκευή (25/5) ενέκρινε την πρόταση για αλλαγή της ποινής που αφορά τις ΠΑΕ που δεν λαμβάνουν αδειοδότηση.Αυτό σημαίνει ότι καταργείται η ποινή του υποβιβασμού και αντικαθίσταται από αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμό στις μεταγραφές.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ πέρασε την αλλαγή με ψήφους 14-2. Κατά ψήφισαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ενώ ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος αποχώρησε από την αίθουσα, χωρίς να αιτιολογήσει τη στάση του.

Αργότερα για τη συζήτηση για τις ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες της Football League ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη για τις ομάδες και των δύο κατηγοριών.

Οσον αφορά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αιτιολόγησε την αρνητική του ψήφο λέγοντας ότι ναι μεν αντιλαμβάνεται τις έκτακτες συνθήκες που επικαλείται η Super League, όμως δεν μπορεί να ψηφίσει την αλλαγή ποινής λόγω του χρονικού σημείου κατά το οποίο έρχεται και λόγω του προσωπικού του συστήματος αξιών.

Σημειώνεται πως η κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού δεν ήχησε καλά στα αυτιά των αξιωματούχων της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ (επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης) και Εντουάρντο Ντερβισάι (μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης), οι οποίοι όταν τέθηκε στο τραπέζι το συγκεκριμένο θέμα αποχώρησαν τονίζοντας πως δεν συμφωνούν με την αλλαγή.

Ο Χούμπελ μάλιστα είπε ότι τα πρωταθλήματα θα πρέπει να τελειώνουν με τους όρους που αρχίζουν και ότι αυτές οι ποινές θα πρέπει να είναι για δύο χρόνια ώστε να μην υπάρχουν ομάδες που θεωρούν ότι αδικούνται αν αλλάξουν του χρόνου και γίνουν βαρύτερες. Ο Χούμπελ υπογράμμισε επίσης ότι όποια ομάδα δεν πάρει άδεια λόγω μη καθαρής θέσης, θα πρέπει να τιμωρείται με πρόστιμο 20.000 ευρώ, διότι είναι λάθος κάποιος που θα έχει τη δυνατότητα να δίνει 20.000 ευρώ να ξεπερνάει έναν βασικό όρο της αδειοδότησης.

Συνεχίστε να διαβάζετε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3o Eργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δήμου Καβάλας | Η Δημωφέλεια θα προβεί σε βαριές τιμωρίες…

Δημοσιευμένες

ενεργοποιημένο

Δυστυχώς η βία άγγιξε και το 3ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, αφού σε αγώνα ανάμεσα στην ομάδα των Μηχανικών και στην Καβάλα ΟΙΛ, δημιουργήθηκαν στο τέλος του αγώνα σοβαρά επεισόδια. Το παιχνίδι κρίθηκε με τρίποντο στο τέλος υπέρ της Καβάλας ΟΙΛ, ενώ στη συνέχεια καλαθοσφαιριστής της ομάδας των Μηχανικών χτύπησε τον έναν από τους δυο διαιτητές και τον σώριασε στο έδαφος.

Οι Μηχανικοί είχαν τρομερά  παράπονα από τη διαιτησία. Να σημειωθεί, ο ένας από τους δυο διαιτητές του αγώνα που δέχθηκε την επίθεση μετά το τέλος του αγώνα Καβάλα ΟΙΛ- Μηχανικοί και χτυπήθηκε, δεν έκανε μήνυση κατά του παίκτη των Μηχανικών.  Είναι υπό σκέψη το τι θα κάνει στη συνέχεια ενώ ζητάει να τηρηθεί ο κανονισμός. Μετά το τέλος του αγώνα πήγε στο Νοσοκομείο Καβάλας για εξετάσεις, ενώ αργότερα στο Αστυνομικό τμήμα Καβάλας για καταγραφή των γεγονότων, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει αποφασίσει εάν θα καταθέσει μήνυση.

Η “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” καταδικάζει τα επεισόδια στον αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος…

“Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη αγώνος του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ από συμμετέχοντες σε αυτό και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διαιτητή του αγώνα. Τέτοιου είδους πρακτικές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και τους σκοπούς της διοργάνωσης που δεν είναι άλλοι από την άσκηση σώματος και πνεύματος καθώς και η προώθηση της ευγενούς άμιλλας και των διαπροσωπικών σχέσεων. Επιπλέον θέλει να καταστήσει σαφές προς κάθε πλευρά  ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές που βάλλουν ευθέως κατά του κύρους της διοργάνωσης και γεννούν σκέψεις ακόμη και για την κατάργηση της. Ήδη η πρόεδρος της επιχείρησης έδωσε εντολή να συγκληθεί άμεσα η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος προς την οποία συνέστησε την επιβολή των βαρύτερων ποινών που προβλέπει ο κανονισμός”.

Συνεχίστε να διαβάζετε

Trending

Copyright © 2018 VideoTex.