ΔΡΑΜΑ — 12 Οκτωβρίου 2012
  • Views160

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=twDesCXs67A[/tube]

Την αποφασιστικότητά τους να μην συναινέσουν στην λειτουργία του κέντρου Υποδοχής παράνομα εισελθόντων μεταναστών στο Παρανέστι εξέφρασαν το πρωί της Πέμπτης με κεντρικό σύνθημα ¨Όχι κέντρο κράτησης στο φιλόξενο Παρανέστι» οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού, εκπρόσωποι φορέων της Δράμας, εκπρόσωποι κομμάτων  και πολλοί απλοί πολίτες. Στην πλατεία Ελευθερίας διοργανώθηκε το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας  και  αργότερα ακολούθησε πορεία από την πλατεία Ελευθερίας της Δράμας με  προορισμό  το Διοικητήριο και την έδρα της  Αντιπεριφέρειας Δράμας με πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής αγώνα που συστήθηκε στο Παρανέστι και οι πρωτοβουλίες της οποίας στηρίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο Παρανεστίου.

Μάλιστα στην διάρκεια των χαιρετισμών από εκπροσώπους φορέων που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας εξέφρασαν την απόλυτη συμπαράστασή τους στον αγώνα των κατοίκων του Παρανεστίου τόσο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεοδονίας και Θράκης που κατήρτισε μάλιστα σχετικό ψήφισμα όσο και οι Δήμοι Δράμας, Δοξάτου, Προσοτσάνης και Νευροκοπίου που ανήκουν στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης διαμαρτυρίας εκφράστηκε ξεκάθαρα η άποψη ότι οι φορείς και οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας είναι αντίθετοι με τα κέντρα κράτησης μεταναστών  είτε στο Παρανέστι είτε οπουδήποτε αλλού στα όρια της περιφερειακής Ενότητας. Παράλληλα δόθηκε από όλες τις πλευρές που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία ότι ο αγώνας για την αιφνιδιαστική απόφαση της πολιτείας θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί…

Πηγή: dramini.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments