ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 13 Ιουνίου 2012
  • Views128

<<Όταν δεν υπάρχει κράτος ανθεί το παρακράτος>>, καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Καβάλας Μαρία Χατζηκωνσταντίνου.
Λυπηρό και καταδικαστέο χαρακτηρίζει η κυρία Μαρία Χατζηκωνσταντίνου το περιστατικό των ύβρεων των χειροδικιών και των χειρονομιών που έλαβαν χώρα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Το τραγικότερο όλων είναι ότι παρόμοιες συμπεριφορές έλλειψης κοινωνικού πολιτισμού και πολιτικού ήθους, επιβραβεύτηκαν και επικροτήθηκαν τόσο από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής όσο και από τον νεότερο κόσμο και γίνεται παράδειγμα μιμητισμού και αναπαραγωγής.
Δικαιολογημένα εν μέρη, διότι ο αγανακτισμένος πολίτης βιώνει τα τελευταία χρόνια την χειρότερη μορφή εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής , προβολής ως προτύπου, τους ‘’αρχικλέφτες’’ και ‘’αρχιαπαταιώνες’’ πολιτικούς που προέρχονται από μεγάλα ‘’τζάκια’’ και ‘’σαλόνια’’ , οι οποίοι, ζώντας προκλητικά στην χλιδή, ‘’καταλήστευσαν’’ τον πολίτη, ‘’κούρεψαν’’ τις ασφαλιστικές εισφορές που αυθαίρετα μετέτρεψαν σε δομημένα ή μη ομόλογα, εξαφάνισαν τις εργοδοτικές και εργατικές εισφορές του Ο.Ε.Κ. και του Ο.Ε.Ε. που ακόμα εισπράττονται, στέρησαν την υγεία, τα φάρμακα και την αξιοπρέπεια της τρίτης ηλικίας που ο σεβασμός απέναντι στον ‘’άνθρωπο’’ απαιτεί.
Δυστυχώς, συνεχίζει η κυρία Χατζηκωνσταντίνου, το ψέμα, οι αερολογίες και η ανευθυνότητα των πολιτικών αρχηγών των υπόλοιπων κομμάτων, που πολύ όψιμα και καθυστερημένα ενδιαφέρθηκαν για το μέλλον του Έλληνα, υιοθετώντας πλήρως όχι μόνο τις πολιτικές θέσεις αλλά και το πολιτικό πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ και του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’’, στην ‘’ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ’’ αλλά και στην ‘’ΝΔ’’ που ανακάλυψαν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης , το έχουν κάνει σημαία τους αλλά δεν προτείνουν καμιά συγκεκριμένη λύση.
Από την άλλη ο ‘’ΣΥΡΙΖΑ’’ τις τελευταίες ημέρες μιλάει για αναδιαπραγμάτευση και όχι καταγγελία της δανειακής σύμβασης και μάλιστα των επαχθών όρων, τους οποίους προσδιορίζει στο ‘’Αγγλικό Δίκαιο’’ , ‘’Ακατάσχετο Δημοσίων Κτημάτων’’ ,‘’Μείωση Μισθών και Συντάξεων’’ , τα οποία αποτελούσαν και αποτελούν την κυρίαρχη πολιτική πλατφόρμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, καταγεγραμμένα στην Λευκή Βίβλο.
Αυτό το μήνυμα των εκλογών πρέπει να γίνει αντιληπτό στους ψηφοφόρους και να εμπιστευτούν με την ψήφο τους ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και όχι τους περιστασιακούς γυρολόγους, καιροσκόπους τόνισε η κυρία Χατζηκωνσταντίνου.

Τέλος, δήλωσε πως με χαρά υποδέχτηκε τόσο στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ όσο και στο περίπτερο που έχει στηθεί στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας, τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κύριο  Δημήτρη Σαρατσιώτη αλλά και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κύριο Μιχάλη Κακουλίδη.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments