ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 12 Νοεμβρίου 2012
  • Views121

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2013 από την ελληνική βουλή. Συγκεκριμένα, “ΝΑΙ” ψήφισαν 167 βουλευτές, “ΟΧΙ” 128, ενώ 4 δήλωσαν “παρών”.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασσαπίδης, ο οποίος είχε διαγραφεί από τη ΝΔ, για το “όχι” του στο Μνημόνιο 3, ψήφισε “ναι” στον προϋπολογισμό, σε αντίθεση με τον Θεόδωρο Σολδάτο, ο οποίος ψήφισε παρών για τους προυπολογισμούς των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας.

Μεταξύ των βουλευτών που ψήφισαν “παρών” βρέθηκαν ονόματα όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο Γιάννης Κουτσούκος, η Άντζελα Γκερέκου και ο βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης.  “ΟΧΙ” ψήφισαν οι Οδυσσέας Βουδούρης,  Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης (στις δαπάνες του υπουργείου οικονομικών), ενώ εντύπωση προκάλεσε η απουσία του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούση.

Αρνητική εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η εικόνα που παρουσίαζε η Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας, με βουλευτές της συμπολίτευσης να χαιρετούν ο ένας τον άλλον σε κάθε “ναι” (σαν να μην ψηφίζεται προϋπολογισμός σκληρών μέτρων).

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments