ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 13 Φεβρουαρίου 2013
  • Views145

Με σκληρές εκφράσεις, όπως “οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τριμερές κυβερνητικό σχήμα που απλά υλοποιεί αποφάσεις και διαταγές τρίτων και επιβάλει φόρους” καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, χαρακτηρίζοντας τις κινήσεις της, ως το “ελληνικό λάθος”, που διαδέχεται το “λάθος του ΔΝΤ”.

Η γραπτή δήλωση του κ. Αηδόνη, που αναρτήθηκε στην ιστεσελίδα του, έγινε με αφορμή την “αποτυχία επίτευξης στόχου για τα κρατικά έσοδα και τα νέα εισπρακτικά μέτρα που έρχονται στη δημοσιότητα”, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής επιτίθεται ειδικά στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, χαρακτηρίζοντας τα δύο αυτά κόμματα “ιδεολογικό μαξιλάρι” της ΝΔ προς την αριστερά και το κέντρο.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Αηδόνη έχει ως εξής:

“Η επιχειρούμενη τρομοκράτηση, των ήδη σε κατάρρευση πολιτών, με περαιτέρω επιπτώσεις όπως φυλακίσεις, κατασχέσεις και άλλες ενέργειες κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της οικογενειακής περιουσίας, φέρνουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας σε αδιέξοδο.

Η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία αντιμετωπίζει το κυβερνητικό σχήμα την διαπιστωμένη αδυναμία καταβολής των βαρυτάτων εισφορών, συνιστά παράγοντα σοβαρής κοινωνικής και πολιτικής αποσταθεροποίησης του τόπου.

Η κυβερνητική παραδοχή πως όλοι είναι φοροφυγάδες και δεν πληρώνουν γιατί δεν θέλουν, εν μέσω ύφεσης και ανεργίας του 1/3 του πληθυσμού, αποτελεί τεράστιο πολιτικό και εθνικό ολίσθημα που οδηγεί στην απόλυτη  εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Η αδυναμία πάταξης της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, η αδυναμία δημιουργίας κλίματος ρευστότητας και ανάπτυξης, η αδυναμία εκμετάλλευσης του κρατικού πλούτου, όλες δηλαδή οι προεκλογικές ρουκέτες του κ. Σαμαρά, έχουν καταρρεύσει. Η κατάρρευση αυτών των πολιτικών, υποχρεώνει την κοινωνία να σηκώσει το βάρος της κυβερνητικής ανικανότητας.

Οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τριμερές κυβερνητικό σχήμα που απλά υλοποιεί αποφάσεις και διαταγές τρίτων και επιβάλει φόρους.

Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα!

Το διαπιστωμένο λάθος από το ΔΝΤ, το διαδέχεται, το πιο ολέθριο λάθος της τρικομματικής συμμαχίας.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, καμία πολιτική δεν προσφέρουν αυτή τη στιγμή, για να προστατεύσουν την κοινωνία από τις επιχειρούμενες αναίτιες συλλήψεις και κατασχέσεις. Δεν προστατεύουν τον αδύναμο φοροδοτικά. Δεν εναντιώνονται στην μη πάταξη της φοροδιαφυγής. Δεν προστατεύουν από μέτρα που προσβάλλουν και καταρρακώνουν την ανθρώπινη υπόσταση.

Είναι απλά το ιδεολογικό μαξιλάρι της ΝΔ προς τα αριστερά και το κέντρο.

Οι κυβερνητικές απειλές κατά ανθρώπων και περιουσιών, τη στιγμή που καμία ανάπτυξη και ρευστότητα δεν υπάρχει, είναι απειλές κατά της εναπομείνουσας συνοχής του τόπου.

Η κυβέρνηση αυτή, είναι απόλυτα υπεύθυνη για το νέο, με απρόβλεπτες συνέπειες, Ελληνικό «λάθος»!”.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments