ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 24 Ιουλίου 2013
  • Views157

Νέο θλιβερό επεισόδιο μέσα στο κοινοβούλιο από τη Χρυσή Αυγή. Η βουλευτής Ελ. Ζαρούλια επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, προσβάλλοντας την κόρη του(δείτε το βίντεο στο 2:20).

“Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων κόρη;”, είπε η κα Ζαρούλια αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές

Οι προσβλητικές αναφορές της κ. Ζαρούλια διεκόπησαν από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή, ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.

“Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές”.

“Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής” επέμεινε η βουλευτής.

Η Ελ.Ζαρούλια συνέχισε καλώντας τον κ. Δραγασάκη “να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω”.

Η κόντρα των δύο, ξεκίνησε την Τρίτη, όταν με αφορμή την απαγόρευση συσσιτίου της Χρυσής Αυγής, η κα Ζαρούλια χαρακτήρισε τον Γ. Καμίνη “παράνομα εκλεγμένο δήμαρχο” και τον Νίκο Δένδια “υπουργό Προστασίας των μεταναστών”.

Ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος προήδρευε εκείνη την ώρα,  απάντησε στην κ. Ζαρούλια ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει να γίνονται διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

Η κ. Ζαρούλια αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ παρενέβη και βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος λέγοντας ότι όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα δεν υπήρχαν τόσοι μετανάστες στην Ελλάδα.

Ο κ. Δραγασάκης απάντησε στον βουλευτή, ότι όταν συντάχθηκε το Σύνταγμα, δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή στην Βουλή.

 

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments