ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 24 Ιουλίου 2012
  • Views877

Η ομάδα αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας του Ν. Ο. Καβάλας εκπροσώπησε για ακόμη μία φορά επάξια τον Νομό Καβάλας στην Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Regatta που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη από τις 19/7 έως τις 22/7. Σε μία άκρως ανταγωνιστική διοργάνωση, με 63 αθλητές από Βουλγαρία, Ισραήλ, Ρουμανία, Τουρκία αλλά και Ελλάδα, καταφέραμε να επιστρέψουμε με δύο κύπελλα στα optimist

Η ομάδα από την αρχή πλασαρίστηκε σε καλές θέσεις στην κατάταξη βάζοντας παρακαταθήκη για μετάλλια. Έτσι από την πρώτη μέρα η Κεραμιδά Λίλα κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης στα κορίτσια κάτω των 11 ετών και να προσπαθεί να κρατήσει το χρυσό. Οι συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή ήταν και τις τρεις ημέρες οι κατάλληλες για αγωνιστική ιστιοπλοΐα, με ανατολικό άνεμο, έντασης 4 με 5 bf ο οποίος είχε διάρκεια από τις 11 έως τις 5 το απόγευμα. Αυτό βοήθησε της επιτροπή να στήσει ένα καλό αγώνα και τις τρεις ημέρες και να ολοκληρώσει με επιτυχία 9 ιστιοδρομίες. Στο τέλος λοιπόν ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας βρέθηκε μέσα στις επιτυχίες με την Κεραμιδά Λίλα να παίρνει την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στα Optimist στα κορίτσια κάτω των 11 ετών και στην ίδια κατηγορία την Μαρδύρη Ειρήνη να καταλαμβάνει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Αντίστοιχα στα αγόρια όπου ο ανταγωνισμός ήταν επίσης υψηλού επιπέδου με πανελληνιονίκες και βαλκανιονίκες από Ε΄ξωτερικό και Ελλάδα ο Κώστας Γερούδης ήταν ο τρίτος Έλληνας στην γενική κατάταξη, ο Πηγαδάς Αλέξανδρος 5ος Έλληνας και ο Μαρδύρης Απόστολος 13ος.

Το σημαντικό είναι ότι οι αθλητές μας μάζεψαν εμπειρίες, πέρασαν ευχάριστα και έκλεισαν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες με επιτυχίες. Συγχαρητήρια επίσης στον Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης για την άρτια από όλες τις πλευρές διοργάνωση.

Δίνουμε τώρα ραντεβού στο δικό μας αγώνα το “Φίλιππος Κεφαλάς 2012” στις 25-26 Αυγούστου, όπου ελπίζουμε οι μικροί αθλητές μας να διακριθούν και πάλι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτρια μας Ζωγράφου Μαρία που συνόδευσε τα παιδιά από τις 15/7 στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την Αντωνιάδου Σοφία.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments