ΚΑΒΑΛΑ — 10 Μαΐου 2012
  • Views1732

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Go9-Kbc-oH8[/tube]

Στόχος μιας (ομολογουμένως) ιδιαίτερα πετυχημένης σάτιρας απετέλεσε, την περασμένη εβδομάδα, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρυσόστομος Κεβρεκάκης. Όχι, όμως, για τις πολιτικές του πεποιθήσεις αλλά…για την κόμη του!!!

Ένα από τα πιο δημοφιλή σατιρικά blogs στον χώρο του αθλητισμού, το kourkouti.sport24.gr (γνωστό για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι διαχειριστές του στον τομέα της επεξεργασίας εικόνας με χρήση του Adobe Photoshop) εντόπισε (Κατά τύχη; Ίσως…) ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ENA CHANNEL. Στο βίντεο αυτό (το οποίο προερχόταν από την εκπομπή του ENA CHANNEL ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ) ο Χρυσόστομος Κεβρεκάκης κατέθετε το πολιτικό του διακύβευμα για τις εκλογές.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=K76a-Gb7Whw[/tube]

Από εκείνη την στιγμή και μετά, πάνω από 10.300 χρήστες του Internet είχανε παρακολουθήσει το βίντεο αυτό και κατέθεταν τα δικά τους σχόλια, όπως «Κεβρεκάκης, ο άνθρωπος που νίκησε την τσατσάρα» ή «Πώς λεγεται αυτος που βαζει το δαχτυλο στην πριζα; Κεβρεκάκης.» Παράλληλα, όμως, δεν έλειψαν (από πλευράς των διαχειριστών του kourkouti.sport24.gr) οι παρομοιώσεις του κ. Κεβρεκάκη με κοάλα, με κούκλα ευχούλη, αλλά και με τον Κιθ Φλιντ, τον τραγουδιστή του πολύ γνωστού μουσικού συγκροτήματος Prodigy.

Το δημοσίευμα αυτό στάθηκε αφορμή για να σχολιαστεί ο Χρυσόστομος Κεβρεκάκης και σε άλλα sites, όπως το www.kamarinia.gr.

Το βίντεο του Χρυσόστομου Κεβρεκάκη σχολίασαν με τον δικό τους, καυστικό τρόπο και οι Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή τους “Φώτης και Μαρία Live”.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=K2M07Mfsfzc[/tube]

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αυτό σχολίασε, στην σελίδα του στο facebook, και ο ίδιος ο Χρυσόστομος Κεβρεκάκης. Αν πάρουμε, δε, υπόψη την απάντησή του («Από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες κριτικές (για την εμφάνιση μου) που έχω δεχθεί ποτέ..Ειλικρινά πολύ καλή δουλειά…Συγχαρητήρια!») μάλλον δέχτηκε με χαμόγελα το σατιρικό αυτό δημοσίευμα…

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments