ΠΑΓΓΑΙΟ — 18 Απριλίου 2012
  • Views992

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=UbPyhtrqQeo[/tube]

Πόλεμος φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στον Δήμο Παγγαίου με αφορμη την υπόθεση του κάμπινγκ της Τούζλας και την εκμίσθωσή του σε ιδιώτη. Ο πρώην δήμαρχος Ελευθερών Χαράλαμπος Χρυσανίδης παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του να προσφύγει στην δικαιοσύνη για την υπόθεση αυτή, καθώς θεωρεί ότι ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κάμπινγκ δεν ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος, με συνέπεια τα οφέλη που θα έχει ο δήμος Παγγαίου να είναι πολύ μικρά.
Μάλιστα ο κ. Χρυσανίδης αναμένεται να καταθέσει σήμερα την μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, με σκοπό ο τελευταίος να κινήσει άμεσα τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Και ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, ωστόσο, δεν δείχνει να περιμένει με σταυρωμένα τα χέρια τις εξελίξεις. Ο κ. Ξουλόγης υπεραμύνεται των επιλογών του, δηλώνοντας ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν με απόλυτη διαφάνεια, και κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι αντιτίθεται στις επιλογές του απλά για να αντιτεθεί. Μάλιστα ο κ. Ξουλόγης περνάει στην αντεπίθεση, καθώς υποστηρίζει ότι αυτός είναι που θα έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα, μιας και τα χρέη που κληρονόμησε από τον πρώην δήμο Ελευθερών αγγίζουν (σύμφωνα με τον ίδιο) τα 5 εκατομμύρια €.

Σε κάθε περίπτωση, η ατμόσφαιρα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου, το οποίο ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα, αναμένεται να είναι εκρηκτική.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments