ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 24 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views770

Ουκ ολίγες φορές μάς έχει ξαφνιάσει με τις δηλώσεις του… Ο λόγος για τον ιδιοκτήτη της SKODA Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει μιλήσει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ομάδα του όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο (με εκφράσεις όπως “Ξυπνήστε, δεν παίζουμε με Μπαρτσελόνες”, “Εμφάνιση χωριού” και “Έχουμε γίνει θίασος”).

Μετά και την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και το νέο του σχόλιο εις βάρος της ίδιας της ομάδας του (“έχουμε ρόστερ για τα μπάζα”), μίλησε για την επερχόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, υποστηρίζοντας εμφανώς την ομάδα της Καβάλας (αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή), οι οποίες εδώ και πάρα πολύ καιρό επεδίωκαν την επιστροφή τους στην Super League, αλλά τελικά τοποθετήθηκαν στην Football League.

[dailymotion xtss95_panopoulos-gia-kabala-olympiako-v_sport]

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πανόπουλος τόνισε τα εξής:

“Ολα αυτά είναι γελoιότητες. Κοροϊδέουμε τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα έπεσαν γιατί κάποιοι τους τιμώρησαν. Εφόσον, λοιπόν, δεν ευθύνονται δεν έχουν κανένα λόγο να τους πάνε στην Β’ Εθνική, πρέπει να τους πάνε στην Σούπερ Λίγκ. Στη ζωή δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, εδώ το έχουμε κάνει ένα μπάχαλο, όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει. Γι’ αυτό εμείς θα ψηφίσουμε υπέρ μόνο αν είναι οι τρεις ομάδες είναι να γυρίσουν στην Σούπερ Λίγκα. Είναι εντελώς άδικο. Αυτό που έχει συμβεί είναι οτι χειρότερο,. Ο Ηρακλής πλήρωσε τις αμαρτίες όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments