ΠΑΓΓΑΙΟ — 04 Δεκεμβρίου 2012
  • Views118

Κατανοώ ότι η θέση της διοίκησης του Δήμου Παγγαίου είναι δυσχερέστατη όταν πρέπει να ανατρέψει τους αριθμούς που είναι αμείλικτοι γι’ αυτήν.

Ο Δήμαρχος αναρωτιέται “γιατί άραγε” κάποια θέματα δεν τα έθεσα στην απολογιστική συνεδρίαση της 25-11-2012. Ξεχνάει μάλλον ο Δήμαρχος ότι αυτός μπορεί να μιλάει απεριόριστα, ενώ εγώ είχα στην διάθεση μου μόνο πέντε λεπτά. Σ’ αυτά τα υπέρ πολύτιμα πέντε λεπτά προτίμησα να αναφερθώ σε πιο σοβαρά θέματα όπως

 α) τις ανομίες του Δημάρχου (Παραβιάσεις νόμων :περί μη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες -παράνομη χρήση υπηρεσιακών οχημάτων από αιρετούς -μη παραχώρηση γραφείου στην αντιπολίτευση)

 β)Θέματα περιβάλλοντος (Ανυπαρξία ανακύκλωσης – Ανύπαρκτοι βιολογικοί σταθμοί -παράνομες χωματερές).

 γ)Διασπάθιση Δημοτικού χρήματος σε ειδικούς και μη συμβούλους.

Στα δε τέσσερα θέματα που έθεσα δια του τύπου (αύξηση ανταποδοτικών τελών -ελλείμματα ΔΕΥΑΠ – υπερβολικό κόστος κατασκευής τουαλετών στην Ελευθερούπολη – διαχείριση camping παραλίας Οφρυνίου) υπήρξε ανεπιτυχής προσπάθεια απάντησης μόνο στα τρία εξ αυτών . Για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του camping παραλίας Οφρυνίου σε ιδιώτες έναντι 36000€ ετησίως για είκοσι πέντε χρόνια…….ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!!!!!

Στις κατηγορίες του Δημάρχου περί μη εποικοδομητικής  συμβολής της αντιπολίτευσης, θέλω να του θυμίσω τις κατά καιρούς προτάσεις μου:

 α)Κοινή πρόταση με την συνάδελφο κ. Καραγιαννίδου για θέματα τουρισμού.

 β)Πρόταση μου για κοινωνικά θέματα, με πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές ιδέες, όπως το Δημοτικό πτηνοτροφείο.

 γ)Πρόταση για αξιοποίηση της υπόγειας διάβασης κάτω από το σιντριβάνι της Ελευθερούπολης και ένταξη του χώρου στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.

Για την διοίκηση του Δήμου Παγγαίου όμως, μάλλον θεωρείται υποτιμητικό και ταμπού να ενστερνιστεί και να υλοποιήσει κάποιες καλές ιδέες της αντιπολίτευσης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments