ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 29 Μαρτίου 2013
  • Views180

Το Νοσοκομείο του Ρίου στην Αχαϊα, συνήθιζε να πληρώνει 7.000 με 10.000 ευρώ μηνιαίως και ξαφνικά ο ένας εκ των δύο τελευταίων λογαριασμών, εκτινάχτηκε στο ποσό των περίπου 50.000 ευρώ!

Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα με τον δεύτερο, που άγγιξε τις 17.000 ευρώ, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Κόσμος”. Αμέσως ο διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους αυτούς λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα «περίεργα» αυτά τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα ύψη είχαν γίνει σε αστρολόγους και μέντιουμ!

Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τις 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που ήθελαν να μάθουν το μέλλον τους, είχαν μιλήσει με το μέντιουμ κοντά στις 360 ώρες!

Σε ρεπορτάζ του thebest.gr, αναφέρεται ότι ο εκάστοτε υπάλληλος, ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να «επιβεβαιώσει» το… αληθές των προβλέψεων!

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments