ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 03 Ιουλίου 2012
  • Views481

Παρά την ζέστη και την αντικειμενική δυσκολία στην πρόσβαση, οι Καβαλιώτες τίμησαν και με το παραπάνω με την παρουσία τους το φεστιβάλ “Χοροί του Κόσμου” και την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κάστρο της Καβάλας. Οι αποστολές της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (με τα μέλη της να προέρχονται από την αδελφή πόλη Γκράντισκα), της Ινδίας, της Ινδονησίας, του Μεξικού και της Τουρκίας “ταξίδεψαν”, μέσω της μουσικής και του χορού όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Κάστρο. Εκτός, όμως, από τις ξένες αποστολές, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει χορευτικές επιδείξεις και από την Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας “Το Κάστρο” και τον Σύλλογο Θεσσαλών Νομού Καβάλας.

[EasyGallery id=’ΧοροίτουΚόσμουΚάστρο’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από την παράσταση στο Κάστρο Καβάλας, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Χοροί του Κόσμου”

Την ίδια ώρα, στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου, οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ “Χοροί του Κόσμου” είχανε την δική τους ευκαιρία να παρουσιάσουν (στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα) κομμάτια από τον πολιτισμό τους (όπως χειροποίητα κοσμήματα και ρούχα, αλλά και ποικίλα εδέσματα).

[EasyGallery id=’ΧοροίτουΚόσμουπερίπτερα’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από τα περίπτερα των ξένων αποστολών στην συνοικία της Παναγίας

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments