ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 02 Φεβρουαρίου 2012
  • Views599

Μετά και την υπόλοιπη Ελλάδα, το χιόνι ήρθε και στην Καβάλα!!!

Το χιόνι άρχισε να πέφτει στο κέντρο της πόλης λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα, και σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, πάγωσε αμέσως, παραλύοντας στην κυριολεξία τα πάντα.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=JYIjcPmypM4[/tube]

Η κυκλοφορία στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο του νομού, αλλά και στο παραλιακό κομμάτι της Εγνατίας Οδού διεξάγεται με δυσκολία και μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Αγώνας δρόμου διεξάγεται ώστε να παραμείνει ανοιχτός ο Άγιος Σίλας, αγώνας που μέχρι αυτή την στιγμή έχει στεφθεί με επιτυχία. Παρόλα αυτά, δεν λείπουν οι περιπτώσεις αποκλεισμού περιοχών, όπως η οδός Τενέδου αλλά και η Τόσκα, με τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας να συνεχίζουν τις προσπάθειες για να αποδοθούν εκ νέου οι δρόμοι στην κυκλοφορία, αλλά και μικροατυχημάτων σε σημεία της πόλης όπως ο Βύρωνας και η ΔΕΠΟΣ.

Με απόφαση της πολιτικής προστασίας της ΠΕ Καβάλας, όλα τα δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια του νομού Καβάλας θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, ενώ σε ανάλογη απόφαση προχώρησε και το ΤΕΙ Καβάλας (με τις εξετάσεις των μαθημάτων που έπρεπε να διεξαχθούν σήμερα να μετατίθενται για την ερχόμενη Πέμπτη). Τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας δεν διεξάγονται μέχρι αυτή την ώρα, όπως και τα δρομολόγια των πλοίων από και προς την Θάσο, οι δρόμοι της οποίας έχουν παγώσει. Οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ όσοι είναι αναγκασμένοι, λόγω εργασίας, να μετακινηθούν θα πρέπει επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Q-NKhcueqAw[/tube]

Το χιόνι, πάντως, έχει και τα καλά του, αφού η Καβάλα ντύθηκε στα άσπρα, χαρίζοντάς μας μοναδικές εικόνες, ενώ και τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να το “ρίξουν έξω”, παίζοντας με το χιόνι.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Wpe-CYLHgW8[/tube]

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments