ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 15 Ιουνίου 2013
  • Views275

Αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα της ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, σημείωσε ότι δεν καταργείται η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

“Αντίθετα αλλάζει και εκσυγχρονίζεται. Οι συνθήκες απαιτούν σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Οι διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος διότι πολύ απλά υπηρετούν το συμφέρον των πολλών ανυπεράσπιστων Ελλήνων”, προσέθεσε.

Επισήμανε ακόμα ότι το ερώτημα που πρέπει όλοι να απαντήσουμε είναι μεταρρυθμίσεις ή στασιμότητα. “Άλμα στο κενό αγκαλιά με το χθες, ή πορεία  προς τα εμπρός; Και σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να απαντήσουμε όλοι”, υπογράμμισε.

“Η προσπάθεια της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού  κ. Αντώνη Σαμαρά έχει ένα στόχο: Να αποτρέψει τα χειρότερα για τη χώρα και να τη βάλει σε ένα ασφαλές λιμάνι.

Μέχρι τώρα έγινε κατορθωτό να μπουν στο περιθώριο τα σενάρια grexit, να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος και να προκληθεί και πάλι επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα.

Η ελπίδα και πάλι ανθίζει, όμως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και ένα βασικό εργαλείο είναι να αλλάξουμε το κράτος και τις δομές του και από ένα ελλειμματικό γίγαντα να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο, μικρότερο και αποτελεσματικό κράτος που να σέβεται τους πολίτες και να ανταποκρίνεται στις θυσίες τους”, επισήμανε.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments