ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 29 Ιανουαρίου 2013
  • Views130

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=yQ6_CIjRAo4[/tube]

Λίγο έλειψε να τυλιχθεί στις φλόγες ολόκληρη πολυκατοικία στην πόλη της Ξάνθης όταν ξέσπασε φωτιά σε ξυλολέβητα που είχε τοποθετηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

Η φωτιά που προκλήθηκε από μια κακοτεχνία στον ξυλολέβητα που είχε τοποθετηθεί στο μπαλκόνι ενός εκ των διαμερισμάτων οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Μεσολογγίου στην Ξάνθη προκάλεσε τον πανικό των κατοίκων οι οποίοι άμεσα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης η οποία και κατέφθασε στο σημείο, κατασβήνοντας τη φωτιά.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής είναι ήταν με αποτέλεσμα οι φλόγες να μην επεκταθούν εντός του διαμερίσματος ή να απειλήσουν τα γύρω σπίτια.

Συνελήφθησαν, στον Κόμβο Αδρανίου της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 31χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 28χρονος υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Σομαλίας και τρεις (3) υπήκοοι Ερυθραίας .

Συγκεκριμένα, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος, με συνοδηγό τον 28χρονο, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, στον Κόμβο Αδρανίου, ο 31χρονος διακινητής, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το ακινητοποίησε, εγκαταλείποντας το, με σκοπό να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο εσωτερικό του οχήματος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο διακινητή, ενώ διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες προωθούσαν στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν, στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 32 και 27 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε (5) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Κίνας, τρεις (3) υπήκοοι Ιράκ, δύο (2) υπήκοοι Ιράν, δύο (2) υπήκοοι Αιθιοπίας και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, από την ομάδα των αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού, οι δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, να καθοδηγούν, πεζή, στο εσωτερικό της Χώρας, δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθη, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 51χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του δράστη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης βιοτεχνίας, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 81.319,95 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments