ΚΑΒΑΛΑ ΥΓΕΙΑ — 15 Νοεμβρίου 2012
  • Views586

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=zZx0VrVPVZY[/tube]

το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στον αμυγδαλεώνα καβάλας ο Δημήτρης Κόκαλας παραγωγός φυσικής καλλιέργειας, σε συνεργασία με την τοπική σχολή chef , la maison de gourmet , έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό , μαγειρεύοντας συνταγές με φυσικά προϊόντα, καλλιεργημένα αποκλειστικά με νερό, χωρίς τη χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων σε ήδη ευαισθητοποιημένους με τη φυσική καλλιέργεια καταναλωτές. ο κος Δημήτρης Κόκαλας μιλησε στην καμερα του enachannel για αυτη του τη πρωτοβουλία.

Ο κος Κόκαλας ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους του που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά του , καθώς όπως τόνισε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δείχνουν εμπιστοσύνη στα αγνά , φυσικά προϊόντα του. Επίσης επεσήμανε πως η επιχειρηματική του δραστηριότητα σε Θεσσαλονίκη , Κιλκίς, Καβάλα , Δράμα, Σέρρες , έχει μεγάλη απήχηση στους καταναλωτές εφόσον η μέθοδος της φυσικής καλλιέργειας που ακολουθεί , δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απολαμβάνουν όλοι τα πλέον αγνά εύγευστα και κυρίως υγιεινά προϊόντα του .
Η φυσική καλλιέργεια, είναι εκείνη η μέθοδος, ανώτερη και της βιολογικής, όσων αφορά στην ολική απουσία χημικών , φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Στις μέρες μας είναι ελάχιστοι οι παραγωγοί που χρησιμοποιούν αυτη τη μέθοδο, όμως αισιοδοξούμε στο μέλλον να την υιοθετήσουν περισσότεροι προς όφελος των καταναλωτών, του περιβάλλοντος, της ζωής.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(2) Readers Comments

  1. Θα μπορουσα να εχω καποια στοιχεια του Δημητρη Κοκαλα?(τηλεφωνο, e-mail)

    • ΚΟΚΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ
      ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 690 79 11 880
      http://ktimakokala.gr/