ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 22 Ιανουαρίου 2013
  • Views177

Μια νεκρή και 22 τραυματίες από τη μεγάλη διπλή καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης

Μία νεκρή και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από μεγάλη διπλή καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια νταλίκα ανετράπη, με αποτέλεσμα 19 οχήματα, που ακολουθούσαν στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας, να συγκρουστούν. Σε αυτή τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 16 άτομα και έχασε τη ζωή της η μια γυναίκα οδηγός.

Σε απόσταση 300 – 500 μέτρων από την πρώτη καραμπόλα, έγινε ακόμα μία στην οποία ενεπλάκησαν 8 οχήματα, μεταξύ των οποίων και ένα ασθενοφόρο από την Πτολεμαϊδα που μετέφερε έγκυο, που κυοφορούσε δίδυμα σε μαιευτήριο.

Οι υπόλοιποι τραυματίες, εκ των οποίων τέσσερις σοβαρά, διακομίζονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας. Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Βέροιας διακομίστηκαν 12 τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά και ο νεκρός. Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν εφτά, στο Αγιος Δημήτριος δύο και στο Ιπποκράτειο μία έγκυος, την οποία μετέφερε ασθενοφόρο που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (δύο από Κατερίνη, τέσσερα από Βέροια και τέσσερα από Θεσσαλονίκη) για τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας.

Οι δυο καραμπόλες σημειώθηκαν στον οδικό άξονα Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης (ύψος Κλειδίου Ημαθίας), εξαιτίας πυκνής ομίχλης. Λόγω της καραμπόλας και εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί από τον κόμβο Αλεξάνδρειας μέχρι το ύψος την ΠΑΘΕ η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να κινούνται με προσοχή τηρώντας μικρή ταχύτητα, έχοντας τα φώτα αναμμένα και συμμορφούμενοι με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Αλεξάνδρειας μέσω της Π.Ε.Ο.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments