ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 30 Μαρτίου 2013
  • Views191

Δεν ξεκίνησε καλά η διοργάνωση του φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών στον Βόλο, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν έξω από το κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Η ΓΓΑ και η αστυνομία απαγόρευσαν τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών με διακριτικά, ενώ δεν είχαν δοθεί εισιτήρια στις ομάδες (συμμετέχουν στο φάιναλ φορ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αθηναϊκός και Πρωτέας Βούλας). Η σκέψη των αρχών να διατεθούν τα εισιτήρια σε εκδοτήρια έξω από το γήπεδο πριν τους αγώνες δεν αποδείχτηκε σωστή, καθώς ήδη έγινε η πρώτη συνάντηση και χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να επανέλθει η τάξη.

Στο μεταξύ, η αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο δεν ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς στις 14:00 γινόταν στον Βόλο η κηδεία του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου, και είχε μοιραστεί. Τα επεισόδια έξω από το κλειστό της Νέας Ιωνίας μπορεί να μην πήραν έκταση, ωστόσο έκδηλη είναι η ανησυχία για το πώς θα κυλήσει το επόμενο διήμερο στη μαγνησιακή πρωτεύουσα. Δεν έλειψαν πάντως και οι προσαγωγές δεκάδων φιλάθλων, λίγο αργότερα στον ΟΣΕ Βόλου.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments