ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 12 Απριλίου 2013
  • Views125

«Υπό καταστολή» δηλώνει ότι βρίσκεται ο «χώρος αντι-πληροφόρησης» των αντιεξουσιαστών Indymedia, ο οποίος από το μεσημέρι της Πέμπτης δεν εμφανίζεται στη διαδικτυακή του διεύθυνση.

Οι διαχειριστές του ιστοτόπου ενημέρωσαν ότι λειτουργεί μέσω εναλλακτικής ιστοσελίδας που διατηρεί στο διαδίκτυο, σημειώνοντας ότι «διακόπηκε η παροχή Internet, μετά από εισαγγελικές πιέσεις».

Η συντονιστική ομάδα διαχείρισης του ιστοτόπου καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή στις 13:00 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τα «Νέα», πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης δήλωναν άγνοια για το γεγονός και διέψευδαν κάθε εμπλοκή.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε -μέσω Twitter- να δώσει τα συγχαρητήριά του στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, για το «κλείσιμο» του Indymedia.

* Το Indymedia είναι η ιστοσελίδα μέσω της οποίας εκφράζονται αντιεξουασιαστές και αριστεριστές. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση και πληροφόρηση είχε παίξει στη διάρκεια των “Δεκεμβριανών” του 2008, ενώ το τελευταίο διάστημα πολλές νεοεμφανιζόμενες τρομοκρατικές οργανώσεις αναρτούσαν εκεί τις προκηρύξεις τους.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments