ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 15 Ιανουαρίου 2013
  • Views187

Στην αρχή φανταστήκαμε ότι ήταν προϊόν φωτομοντάζ. Δεν μπορούσαμε, βλέπετε, να το πιστέψουμε…Και όμως ήταν αλήθεια.

Έντονες συζητήσεις προκαλεί στο διαδίκτυο το Προεδρικό Διατάγμα «Καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα».

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ως τόπος υπογραφής του Φύλλου Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ A 3 – 08.01.2013), αναφέρεται όχι η Αθήνα, αλλά το Βερολίνο. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας προφανώς υπέγραψε το ΦΕΚ από τη γερμανική πρωτεύουσα, στην οποία βρέθηκε την λόγω ημερομηνία, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του.

Πέρα από την πλάκα, το γεγονός αυτό από μόνο του δεν είναι απαραίτητα κακό (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που υπογράφονται προεδρικά διατάγματα από το εξωτερικό, ενδεχομένως να έγινε κατά λάθος). Ωστόσο στην περίπτωση αυτή ισχύει η παροιμία “Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος”. Βλέπετε, η συγκυρία και το κλίμα που υπάρχει στη χώρα μας λόγω της πολιτικής του μνημονίου που προωθείται από τη Γερμανία δίνει τροφή για σκωπτικό σχολιασμό, σε σχέση με το ποιο είναι το πραγματικό κέντρο των αποφάσεων. Άλλο που δεν ήθελαν δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ,  Ανεξάρτητοι Έλληνες και λοιπές αντιμνημονιακές δυνάμεις…

Δείτε το επίμαχο ΦΕΚ

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments