ΔΡΑΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ — 15 Ιανουαρίου 2013
  • Views230

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=2o6wfB_t_08[/tube]

Ουσιαστική αναβάθμιση σε επίπεδο συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων αλλά και σε επίπεδο εξοπλισμού διαθέτουν πλέον οι Δημοτικοί  Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας. Ο Δήμος Δράμας εξασφάλισε μέσω ΕΣΠΑ εξοπλισμό ύψους περίπου 600.000 ευρώ  βελτιώνοντας  εξαιρετικά  τις προσφερόμενες υπηρεσίες.  Ο εξοπλισμός αποτελείται από παιχνίδια, επίπλωση, ιματισμό, παιδικές χαρές, ηλεκτρικά είδη, υπολογιστές, ψυχοκινητικά παιχνίδια κλπ. Επίσης  από το πρόγραμμα το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας προμηθεύτηκε και σχολικό λεωφορείο για τις ανάγκες μετακινήσεων των παιδιών.

IMG_3783 IMG_3787 IMG_3798 IMG_3825

Το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2013 παρουσιάστηκε μέρος αυτού του εξοπλισμού στον 3ο Παιδικό Σταθμό από τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη, την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας κ. Χρύσα Σιδερά και τον Αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Φώτη Νικολαιδη.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Δράμας «…εκτιμούμε  ότι οι 8 παιδικοί σταθμοί της Δράμας μαζί και με τους νέους  που δρομολογούνται θα  είναι από τους πλέον σύγχρονους με ιδανικό και λειτουργικό περιβάλλον για τα παιδιά  των συνδημοτών μας. Αυτό άλλωστε το αναγνωρίζουν και οι γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για το άριστο αυτό αποτέλεσμα την διοίκηση του Νομικού Προσώπου του Δήμου όπως και τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς των οποίων την προσφορά εκτιμούμε ιδιαίτερα…».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments