• Views389

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατά την οποία Υπέρ της στείρωσης – ακόμη και της ευθανασίας – ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα  τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η “λευκή φυλή”, σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της  για την Οικολογία και τον Φυλετικό… Ανθρωπισμό.

Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται “H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό”.

Στο επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η επίσημη ιατρική επιστήμη, (…) λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (…)

Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση (…)

Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές, εφ’ όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση (…)

Είναι αναγκαίο να εξαγνίσουμε την λευκή φυλή από την ρυπαρότητα του συγχρόνου ψευδοπολιτισμού και να επιχειρήσουμε την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, βάσει των νόμων της Ψυχοσωματικής Φυσικής Υγιεινής ή Ευβιοτικής (…)”.

Ενα τέτοιο πρόγραμμα είχε εφαρμοσθεί στη Γερμανία από το Ναζιστικό καθεστώς, που είχε θεσπίσει διατάξεις για υποχρεωτική στείρωση.

Η επιβεβαίωση δια στόματος Ματθαιόπουλου!

Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τους Χρήστο Παππά, Ηλιά Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.

Ο Χρήστος Παππάς κατηγόρησε -μέσω ΣΚΑΙ- το Μega και αιτιολόγησε τη «συνειδητή απώλεια ούρων» κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το συγκεκριμένο κανάλι, ως πράξη «εξίσου καταδικαστέα» με το παίξιμο ξένων τηλεοπτικών σειρών τη μέρα εθνικής μας επετείου…

Ο Ηλίας Παναγιώταρος εξήγησε πως τα 2,5 εκατομμύρια μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα θα απομακρυνθούν από μόνοι τους σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή αποκτήσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κατατροπώσει τους σημερινούς «Γερμανοραγιάδες κυβερνώντες».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, από την πλευρά του, απέδωσε το κοπλιμέντο Τράγκα περί βελτίωσής του στον επικοινωνιακό τομέα στην ικανότητά του να αυτοβελτιώνεται.

Από την πλευρά του, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Έλληνες λέγοντας ότι χαράδρες δεν έχει μόνο ο Ταΰγετος αλλά και πολλά βουνά της Μακεδονίας, από την οποία και κατάγεται!

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments