ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 11 Ιουνίου 2013
  • Views194
Ο καταπράσινος δήμαρχος Καβάλας μετά τα μαθήματα αλβανικών αποφάσισε να ασχοληθεί και με την γενοκτονία των Ποντίων. Έτσι, στα αποκαλυπτήρια του μνημείου στις Κρηνίδες Καβάλας διέκοψε την επίσημη εκδήλωση προσβάλλοντας τον ομιλητή για να υπερασπιστεί την Ρεπούση.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει πρόταση νόμου για να αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα και να τιμωρούνται. Με το άρθρο 3 «Διαφύλαξη Εθνικής Μνήμης» προτείνουμε ότι όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ.
Οι εκπρόσωποι του συνταγματικού τόξου υπερασπίζονται τα θύματα άλλων λαών, την στιγμή που αρνούνται τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού. Αν μ’ αυτήν την στάση δουλοπρέπειας απέναντι στην Τουρκία θεωρούν ότι θα αυξήσουν τις μετοχές τους στο πολιτικό σκηνικό, ας γνωρίζουν πως ό,τι και να κάνουν οι αρνητές της εθνικής συνείδησης, δεν πρόκειται να αποσοβήσουν το μοιραίο.
Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments