ΓΥΝΑΙΚΑ — 27 Ιουλίου 2013
  • Views242

Πολύ συχνό είναι, πλέον, το θέαμα μιας γυναίκας που τρώει τα νύχια της. Η κακή αυτή συνήθεια είναι αρκετά δύσκολο να κοπεί δεδομένου ότι πολλές φορές οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να κόψει αυτή τη συνήθεια ώστε να έχετε τα νύχια που επιθυμείτε.

Αναγνωρίστε τα ερεθίσματα
Πρέπει να αρχίσετε να παρατηρείτε τι σας οδηγεί σε αυτή την κίνηση. Είναι κάποια παρωνυχίδα που σας ενοχλεί, κάποιο σπασμένο ή όχι καλά λιμαρισμένο νύχι, το κάνετε όταν είσαστε αγχωμένες ή όταν βαριέστε; Μόλις καταλάβετε το λόγο που τρώτε τα νύχια σας, αντιμετωπίστε πρώτα αυτόν.

Προετοιμαστείτε
Είναι βασικό να αρχίσετε να αντικαθιστάτε αυτή την κακιά συνήθεια με κάτι καλό. Συνεπώς, βάλτε στην τσάντα σας μια μικρή λίμα την οποία θα έχετε πάντα μαζί σας. Έτσι αν κάτι σας ενοχλήσει και θέλετε να το διορθώσετε τρώγοντας το νύχι σας, προτιμήστε να το λιμάρετε. Για τις παρωνυχίδες ή τα σκληρά πετσάκια, να έχετε πάντα μαζί σας μια ενυδατική κρέμα χεριών ή ένα ειδικό balm για τα νύχια.

Προστασία
Σίγουρα τα νύχια σας θα είναι κοντά και αρκετά μαλακά. Προμηθευτείτε ένα κατάλληλο προϊόν θρέψης και προστασίας για να τα αναδομήσετε σωστά. Αν αρχίσετε να ξοδεύετε χρήματα για την περιποίησή τους, είτε σε προϊόντα είτε για ένα επαγγελματικό μανικιούρ, είναι αρκετά πιθανό την επόμενη φορά που θα θέλετε να τα δαγκώσετε, να το ξανασκεφτείτε και να μην το κάνετε!

Το πιο σημαντικό είναι να έχετε υπομονή και να προσπαθείτε συνεχώς μέχρι να τα καταφέρετε και φυσικά μετά να διατηρήσετε το στόχο σας.

Print Friendly

Σούπα με μπακαλιάρο

Σούπα με μπακαλιάρο

Οκτώβριος 23, 2016
Σουφλέ με μελιτζάνες

Σουφλέ με μελιτζάνες

Οκτώβριος 02, 2016
Πιροσκί με φέτα

Πιροσκί με φέτα

Αύγουστος 19, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments