ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 25 Ιανουαρίου 2013
  • Views694

Η έντονη βροχόπτωση και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος φαίνεται ότι είναι οι κυριότερες αιτίες που προκάλεσαν το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ λίγο έξω από την Νέα Καρβάλη (στο ύψος του κόμβου της ΒΦΛ).

Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο μάρκας KIA Picanto, το οποίο κατευθυνόταν προς την Καβάλα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με ταχύτητα σε φωτεινό σηματοδότη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με το μπροστινό μέρος του οχήματος να καταστρέφεται ολοσχερώς, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ελήφθησαν από κινητό τηλέφωνο.

[EasyGallery id=’ΤροχαίοΝέαΚαρβάλη’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα

Οι 3 επιβαίνοντες στο όχημα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για την κατάστασή τους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η δυνατή βροχή έχει δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες λακούβες με νερό σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην περιοχή. Σε συνδυασμό, μάλιστα, και με την έλλειψη επαρκούς φωτισμού σε πολλά άλλα σημεία, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση (αρκεί να σημειωθεί ότι το τροχαίο σημειώθηκε σε μέρος που δεν είχε επαρκή φωτισμό – αν και λίγα μέτρα μακρύτερα οι φωτεινοί στύλοι της ΔΕΗ λειτουργούσαν κανονικά).

Οι οδηγοί, λοιπόν, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments