ΚΑΒΑΛΑ — 09 Απριλίου 2013
  • Views2181

Μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης, του 10ου  Δημοτικού Σχολείου Καβάλας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στο Παληό.

Από τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.  ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των εγκαταστάσεων αλλά και τις ενέργειες που γίνονται για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και τον ακτών. Την ενημέρωση πραγματοποίησε η χημικός – μηχανικός Μιράννα Σαμψούνογλου που είναι υπεύθυνη του τομέα αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Στους εκπαιδευτικούς αλλά και στα παιδιά δόθηκαν ενημερωτικά έντυπα του Δήμου Καβάλας αλλά και ένα συλλεκτικό μονόφυλλο επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων  από την απελευθέρωση της πόλης.

Πρακτική εξάσκηση σπουδαστών

Την πρακτική τους άσκηση ξεκίνησαν εννέα σπουδαστές μαθητείας της ΕΠΑΣ – Ο.Α.Ε.Δ. Καβάλας στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ, πρόκειται για έξι  θερμοΰδραυλικούς, δυο ηλεκτρολόγους κι έναν μηχανικό αυτοκινήτων. Τα νέα παιδιά που θα αποκτήσουν πρακτική κατάρτιση καλωσόρισε στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ο πρόεδρος της, Χρήστος Τσοχαταρίδης αλλά και υπηρεσιακά στελέχη της επιχείρησης.

Τους αυριανούς τεχνίτες συνόδευσαν ο υποδιευθυντής της σχολής Θανάσης Μαδυτινός αλλά και ο υπεύθυνος του γραφείου πρακτικής άσκησης του Ο.Α.Ε.Δ. Σταύρος Παρασκευαΐδης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (1) ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments