ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ — 10 Φεβρουαρίου 2013
  • Views446

Διαμαρτυρία φοιτητών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Καστοριάς

«Δε θα περάσει». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φοιτητές του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Καστοριάς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το σχέδιο «Αθηνά».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «εδώ και μερικές ημέρες έχουμε έρθει αντιμέτωποι με το νέο νομοσχέδιο, γνωστό και ως Καλλικράτης της Παιδείας. Ένα σχέδιο της κυβέρνησης που έχει στόχο να “συμμαζέψει” την ανώτατη εκπαίδευση, κάνει άνω κάτω τις ζωές μας».

«Σπουδάζουμε Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία επειδή το επιλέξαμε. Αυτή την επιλογή μας την έδωσαν αυτοί οι οποίοι τώρα την παίρνουν πίσω. Πρέπει οι κυβερνώντες να καταλάβουν επιτέλους πως είμαστε φοιτητές με όνειρα και στόχους. Δεν μπορούν να μας στερούν όλα αυτά για τα οποία κοπιάσαμε και εμείς και οι γονείς μας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Θέλουν να καταργήσουν τον τίτλο σπουδών μας, θέλουν να καταργήσουν τις Δημόσιες Σχέσεις στην Ελλάδα. ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ: ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!».

Σύμφωνα με το σχέδιο Αθηνά το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας απορροφάται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και μετονομάζεται σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Συστημάτων και Οργανισμών με κατευθύνσεις Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Αγροτικών Προϊόντων.

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(1) Reader Comment

  1. τει καστοριας…