ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 10 Ιανουαρίου 2013
  • Views205

Ο Παντελής Παντελίδης κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να γίνει talk of the town και να αποκτήσει φανατικό κοινό. Ο 29χρονος ανέβασε στο YouTube βίντεο με τραγούδια που μιλάνε για έρωτες δικούς του και των φίλων του και προκάλεσε τέτοιο ντόρο που έκανε ακόμα και τους ειδικούς του χώρου να μιλάνε για ένα απίστευτο μουσικό ταλέντο.

Το διαδικτυακό φαινόμενο Παντελής Παντελίδης υπέγραψε επιτέλους με μεγάλη δισκογραφική εταιρία που δεν είναι άλλη από την EMI. Ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός  κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς καμία προώθηση από ραδιόφωνα, εταιρίες και μάνατζμεντ να συγκεντρώσει 5.000.000 views στα uploads των κομματιών του στο YouTube.

Ο Παντελής Παντελίδης χάρισε επιτέλους εικόνα στο ήδη πολυαγαπημένο τραγούδι του ”Παραμυθιάζομαι”.
Το ”φαινόμενο” Παντελής Παντελίδης μας παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο video clip. Το κομμάτι που οπτικοποίησε δεν είναι άλλο από το ”Παραμυθιάζομαι”.
Το συγκεκριμένο τραγούδι προκαλεί πανικό όπου κι αν ακουστεί και κάνει τον κόσμο στο TEATRO music hall όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης, να παραμιλά. Είναι εδώ λοιπόν, κι αποζημιώνει στο έπακρο το κοινό του! Είναι επιτέλους εδώ!
Τη σκηνοθεσία του αισθαντικού video clip ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Συμπρωταγωνίστρια του Παντελή και αύντροφος του – κατά το σενάριο-  η πανέμορφη Νεσχάν Μουλαζίν.
Το concept  του κλιπ είναι μία ιστορία ενός ζευγαριού που είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά σιγά σιγά η φθορά<έρχεται στη σχέση τους και αρχίζουν να απομακρύνονται.

Print Friendly

Grexit στη… Eurovision

Grexit στη… Eurovision

Μάιος 11, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments