ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 08 Μαρτίου 2013
  • Views791
Με το που έγινε γνωστή η αθώωση του Κασιδιάρη σήμερα, στο Facebook μοιράστηκε η φωτογραφία της δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου, με καθόλου κολακευτικά σχόλια:
Screenshot_7_166

Σύμφωνα με το left.gr “Υπέρ του βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης κατέθεσε η αστυνομική ρεπορτέρ, Νάντια Αλεξίου, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι τον είχε στοχοποιήσει το indymedia.” Στο twitter έγινε χαμός:
Screenshot_13_71Screenshot_14_53 Screenshot_18_40 Screenshot_19_29

Η ίδια έγραψε στο τουίτερ της:
Screenshot_20_22

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Νάντια Αλεξίου ήταν η τολμηρή ρεπόρτερ που όταν έγινε η σκηνή με το ΕΓΕΡΘΟΥΤΟΥ την είπε με γενναιότητα στον Μιχαλολιάκο. Screenshot_22_17
O Κώστας Βαξεβάνης έγραψε υπέρ της για την γενναία πράξη της.
Εδώ της είχαν επιτεθεί επειδή “δουλεύεις στον ΣΚΑΙ!”
Τα ακροδεξιά μπλογκ την χτύπησαν, χαρακτηρίζοντάς την ΚΟΨΟΦΡΥΔΑ ΑΝΑΡΧΟΦΡΙΚΙΟ
Screenshot_21_31

Σύντομα όμως έγινε εμφανές πως οι αναρχικοί τη θεωρούσαν πουλημένη χρυσαυγίτισσα κι οι χρυσαυγίτες αναρχοφρικιό. Η Α. Τσόλκα είχε γράψει πριν κάποιο καιρό στο Newpost: Παρακολουθώ εδώ και μέρες τα τουιτς της Νάντιας Αλεξίου, δημοσιογράφου κορυφαίας στο αστυνομικό ρεπορτάζ.
Την γνωρίζω από κοινούς εργασιακούς χώρους και ξέρω τη δουλειά της. Πότε την στοχοποιούν οι εθνικιστές, πότε οι αντιεξουσιαστές, πότε απλά κάτι βαρεμένοι που τους τη σπάει η φάτσα της και πότε κάτι άλλοι επειδή έχει κοντά μαλλιά και είναι ξανθιά και φοράει πολλά σκουλαρίκια! Πόσο προβλέψιμη είναι αλήθεια, η ανάγκη των ανθρώπων που έχουν (έχουμε) καταπιεστεί να περάσουν τις διαχωριστικές γραμμές της ελευθέριας του άλλου. Μόνο οι γκιλοτίνες δε στήνονται –ακόμα- εις το όνομα της Κοινής Σωτηρίας. Όλοι λοιπόν, οι «έντιμοι», οι «αδέκαστοι», οι «αδιάφθοροι» σύγχρονοι, μικρούληδες Ροβεσπιέροι, ας αναλογιστούν ότι στη λαιμητόμο των social media, όσοι νομίζουν πως χειρίζονται την λεπίδα, θα την γευτούν, διότι όπως και τότε, όλοι γίνονται εχθροί. Αντιφρονούντες, βασιλόφρονες, μετριοπαθείς, αναρχικοί, κλέφτες, ύποπτοι, άνδρες, γυναίκες, ακόμη και παιδιά καταδικάζονταν με συνοπτικές διαδικασίες.
Και σήμερα, είχαμε την παρουσία της στη δίκη Κασιδιάρη, που φέρεται να τον βοήθησε να αθωωθεί! Ως τι την κάλεσαν; Ως τι πήγε; Πώς; Γιατί; Δεν με έχει ξαναμπερδέψει ποτέ έτσι άνθρωπος και μάλιστα δημόσιο πρόσωπο. Πώς η γυναίκα που ήταν η μόνη με τα κότσια να αντιδρασει στην παράνοια του ΕΓΕΡΘΟΥΤΟΥ, πώς αυτό το “αναρχοφρικιό” αθώωσε σήμερα τον Κασιδιάρη; Έχει δοθεί η εντύπωση πως ενώ δεν είναι αυτόπτης μάρτυρας πήγε και αθώωσε τον Κασιδιάρη – με αποτέλεσμα ένα σωρό δημοκράτες να θέλουν να τη δείρουν, να την κλωτσήσουν στο μ*υνί, ή της εύχονται καρκίνο στο στήθος. Η Νάντια Αλεξίου μοιάζει γενναία. Μήπως θα ήταν χρήσιμο να δώσει μια γενναία εξήγηση σχετικά με το τι συνέβη σήμερα στη δίκη; Ας μην την καταδικάζουμε χωρίς να την ακούσουμε – αρκεί να έχει σκοπό να μιλήσει και να εξηγήσει η ίδια τι παίχτηκε. Επιβάλλεται να το κάνει: Αλλιώς στη συνείδηση των πολλών θα μείνει -δικαίως- γνωστή για την μεγαλύτερη κολοτούμπα της χρονιάς.
Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments