ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 06 Φεβρουαρίου 2013
  • Views106

Μεγάλο είναι το οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, το ταμείο της ΠΑΕ είναι άδειο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» τον Ιανουάριο έβαλε χρήματα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Αλαφούζος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου διέθεσε ένα ποσό που ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Ωστόσο, οι επόμενοι δύο μήνες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμοι για τους «πράσινους» και το μέλλον τους.

Πρώτα από όλα έρχεται ο έλεγχος από την UEFA στο τέλος Μαρτίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη αδειοδότηση για να φθάσει στον τελικό έλεγχο του Μαΐου.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος προσπαθεί να πάρει το δάνειο των 7,5 εκατ. ευρώ, αλλά η SportDay υποστηρίζει ότι για να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες της ομάδας για τον ερχόμενο μήνα, ίσως πάρει ένα δάνειο 1,5 εκατ. ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να πάρει και τα υπόλοιπα χρήματα.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία Ανδρέα Βγενόπουλο, χωρίς να υπάρξει κάποια συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Λόγω υποχρεώσεων του Αλαφούζου το ραντεβού αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα και όλοι αγωνιούν για το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Βγενόπουλος το πολύ να πάρει μέρος στην ΑΜΚ βάζοντας το 10% του ποσού που θα μαζευτεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Νίκος

(0) Readers Comments