ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 02 Αυγούστου 2013
  • Views166

Η έντασή της ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της Ταλίτα-Μαρίας Τσεκούρα και σε μια από τις διακοπές της δίκης η λογίστρια ακούστηκε να φωνάζει: «Δεν αντέχω άλλο. Θα σκοτωθώ»

Ξέσπασε σήμερα στο δικαστήριο η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Φανερά φορτισμένη και ενώ απολογούνταν η συγκατηγορούμενή της, Ταλίτα-Μαρία Τσεκούρα, η λογίστρια του πρώην υπουργού ζήτησε και έλαβε το λόγο, αναφέροντας στο δικαστήριο: «Επειδή έχω θιγεί πολύ με αυτά που ακούγονται, ας μας πει ο Τσοχατζόπουλος ποιον έστειλε για να φτιάξει τη Nobilis. Μόνο αυτός ξέρει γι’ αυτήν την εταιρεία». Μ’ αυτόν τον τρόπο η Ε. Λαμπροπούλου στην ουσία «έδωσε» τον πρώην υπουργό, ο οποίος την παρακολουθούσε ατάραχος να μιλά.

Λίγο νωρίτερα η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε ακουστεί μέσα στη δικαστική αίθουσα να αναφωνεί: «Δεν αντέχω άλλο. Ας μιλήσει». Η έντασή της ήταν εμφανής καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας της συγκατηγορουμένης της Ταλίτα-Μαρίας Τσεκούρα και σε μια από τις διακοπές της δίκης η Λαμπροπούλου ακούστηκε να φωνάζει μέσα από τον ειδικό χώρο στον οποίο κρατείται στα διαλείμματα της ακροαματικής διαδικασίας: «Δεν αντέχω άλλο. Θα σκοτωθώ. Εγώ τον κάλυψα και αυτός δε μιλάει». Μαζί της ήταν συνεχώς ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος κάποια στιγμή ανέφερε: «Την τρέλανε τη γυναίκα».

Κατά τα άλλα, στην απολογία της η Ταλίτα-Μαρία Τσεκούρα, η οποία φέρεται ως διαχειρίστρια της εταιρείας Nobilis, αλλά και να έχει παραστεί στο συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αρνήθηκε την κατηγορία που αντιμετωπίζει και επέμεινε στην αθωότητά της. Υποστήριξε πως την εταιρεία Nobilis την ίδρυσε το 1999 ο πατέρας της, επίσης δικηγόρος, Βασίλειος Τσεκούρας, κατ’ εντολή του Στυλιανού Αρβανίτη. Όπως είπε, ο πατέρας της την όρισε διαχειρίστρια, κάτι που σίγουρα δεν θα έκανε αν γνώριζε την πραγματικότητα για τη Nobilis. «Εμάς μας στήσανε, πρώτα τον πατέρα μου και μετά εμένα. Ο πατέρας μου αν γνώριζε δε θα έκανε την συναλλαγή, πόσω μάλλον να βάλει το παιδί του μέσα σ’ αυτήν την ιστορία», είπε η κατηγορουμένη.

Το δικαστήριο συνεχίζει τις συνεδριάσεις του στις 26 Αυγούστου, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσουν να απολογούνται οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, με πλέον σημαντικότερο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κεντρικό πρόσωπο της δίκης.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments