ΚΟΣΜΟΣ — 30 Ιουνίου 2013
  • Views154

Κοιμάμαι σε οικονομικά ξενοδοχεία και κερδίζω τα προς το ζην καθαρίζοντας παπούτσια, λέει ο 26χρονος Σινόμπου

Έναν ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε ένας 26χρονος Ιάπωνας για να γυρίσει τον κόσμο.

Ο Σινόμπου από το Τόκιο, μπορεί να εργαζόταν ως ράφτης στην γενέτειρά του, όμως, αποφάσισε πως ήθελε να ταξιδέψει σε όσες χώρες μπορούσε. Επομένως, αφού συγκέντρωσε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, εγκατέλειψε τις βελόνες και τα υφάσματα και έπιασε τα…παπούτσια.

Ωστόσο, δεν ασχολήθηκε με το σχέδιο ή την παραγωγή υποδημάτων, αλλά προτίμησε μία πιο απλή προσέγγιση, αυτή του λουστράκου.

Ο Σινόμπου, λοιπόν, φορώντας αθλητικά παπούτσια, αθλητικό παντελόνι και μπλουζάκι, έχοντας υπό μάλης τα απαραίτητα έφτασε στην Ιταλία, όπου αυτές τις ημέρες γυρίζει στους δρόμους του Μιλάνο και για δύο ευρώ καθαρίζει στην εντέλεια τα παπούτσια των κομψών κυρίων.

Δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα της μόδας που επισκέπτεται, αλλά έχουν προηγηθεί η Ρώμη και η Φλωρεντία, καθώς δηλώνει λάτρης της Ιταλίας.

«Κοιμάμαι σε οικονομικά ξενοδοχεία και κερδίζω τα προς το ζην καθαρίζοντας παπούτσια. Στη Ρώμη που βρισκόμουν πολλοί ήταν οι τουρίστες που ζητούσαν τις υπηρεσίες μου και λιγότεροι Ιταλοί», εξηγεί στην Corriere della Sera ο Σινόμπου.

Μπορεί στη Φλωρεντία η…επιχείρηση να μην πήγε πολύ καλά, όμως ο 26χρονος «Βασιλάκης Καϊλας» δεν πτοήθηκε και έφτασε στο Μιλάνο, όπου και θα παραμείνει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να επιλέξει την επόμενη πόλη που επιθυμεί να επισκεφθεί.

SHINOBU, GIAPPONESE GIRAMONDO CHE SI GUADAGNA DA VIVERE LUSTRANDO SCARPE

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments